Грозната истина за Виктор Николаев и Ани Цолова видя бял свят

Гласувайте за статията

Тя е крайно огорчена от отношението му

Грозната истина за Виктор Николаев и Ани Цолова излезе на показ.

За никого не е тайна, че от две години, Ани Цолова е извън ефира на Нова тв.
Това, което все още не може да преживее обаче, е крахът в отношенията им с дългогодишния й екранен партньор Виктор Николаев.

Виктор Николаев

Тя е крайно огорчена от отношението му

В едно от последните си интервюта бившата журналистка, не крие, че е била силно огорчена от своя колега.
Всички са наясно, че понастоящем Ани Цолова се издържа, провеждайки обучения за публична реч,

Тя е категорична, че дори да получи предложение да се върне в тв ефира, едва ли ще го приеме. Особено след като се убедила, че не може да разчита дори на хората, които е смятала за близки. Най-трудният й момент бил, когато Виктор Николаев започнал да се държи резервирано с нея. Той дори не я подкрепил, след като я отстранили от сутрешния блок на Нова тв.

„Зa cъжaлeниe рeaлнocттa e тaкaвa. Aкo cи нa грeбeнa нa вълнaтa, вcички ca дo тeб. Aкo имaш нуждa oт пoмoщ – мaлцинa щe ce oтзoвaт“, кoмeнтирa с тъга Цолова. И дoбaвя: „Имaшe приятeли (eдиници), c кoитo ce рaздeлихмe. Нo вeрнитe ocтaнaхa. Прeминaхмe oщe eдин тecт. И мoгa във вceки eдин мoмeнт дa им ce oбaдя и дa кaжa: „Пoмoщ“. И нямa дa имa мнoгo думи.“

Въпреки това бившата тв водеща твърди, че не е изпаднала в депресивно състояние. Веднага след напускането на Нова тв, тя се захванала със собствения си проект. „Когато напуснах телевизията след 17 години всеки ден на екран, приятел ми каза, че в подобни случаи много хора изпадат в депресия, защото им липсва да са под светлината на прожекторите.

При мен не се случи така. Може би и защото новото ми амплоа ме завъртя веднага“, коментира Ани. „Нямам усещане за падане. Беше тест за издигане. Знам, че може на някого да му звучи претенциозно, но беше тест за това доколко ми е важно да ме дават по телевизията. Било наркотик, било магия – да, но когато е истинско“, категорична е тя, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар