Захари Бахаров е съсипан

Гласувайте за статията

В рамките на няколко дни получи два тежки удара

Актьорът Захари Бахаров е съсипан, след като само в рамките на няколко дни изгуби не само работата си, а и получи тежък удар от брат си – Явор Бахаров.

Водещият на Националната лотария остава без работа в телевизията. В същото време отношенията с брат му са доста обтегнати. Припомняме, че преди броени дни, Явор Бахаров бе заловен да шофира след употреба на алкохол и наркотици.

Захари Бахаров

В рамките на няколко дни получи два тежки удара

След като стана ясно, че поправките в Закона за хазарта, гласувани в петък, 7 февруари, задължават Националната лотария да спре да продава лотарийни билети до 15 февруари, ролята на Захари Бахаров като водещ на предаването, логично отпада. Още по-неприятното е, че рекламните материали като неговите макети в цял ръст, които дълго време стояха до всеки обект, предлагащ талончетата, вече са по кофите за отпадъци из цялата страна.

Финансовият удар, който Захари Бахаров ще понесе, няма да е лек, издават запознати. През годините, в които бе водещ на лотарийни игри, излъчващи се по Нова тв, той заработвал сигурна висока заплата, която ще секне мигновено.

В същото време преди дни за пореден път му се наложи да бръкне в собствения си джоб. Причината за това бе, че някой трябваше да плати гаранцията на по-малкия му брат Явор.

В момента срещу по-младия от двамата братя Бахарови се води досъдебно производство. Той обаче бе пуснат на свобода срещу гаранция в размер на 5000 лева. На излизането от ареста в зимния ни курорт Банско обаче го очакваха само двамата му адвокати. Брат му Захари Бахаров не беше там. Единственото, което Явор каза пред очакващите го журналисти, бе: „Съжалявам, че притесних близките си“.

А това съвсем не е първото провинение, нито първото извинение на системно дънещия се млад актьор. Докато той харчи хонорарите си за разгулен живот и забавления, Захари се е отдал напълно на работата и семейството си. Звездата от „Под прикритие“ е ограничил до минимум социалния си живот. Всеки свободен от работа момент прекарва с половинката си Диана и двете им деца Максим и Кая, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар