Съпругата на Любо Нейков се отказа от…

Гласувайте за статията

Тя не желае да свързват името й с това на съпруга й

За никого не е тайна, че актьорът и продуцент Любо Нейков се опитва да държи семейството си встрани от прожекторите.

Комикът е уважил желанието на съпругата си Гинка тя да не бъде публична личност. Дъщеря си Ана пък пази като писано яйце.

Любо Нейков

Тя не желае да свързват името й с това на съпруга й

Макар през годините неведнъж да се е спекулирало, че Любо Нейков и жена му са пред развод, те просто не обичат да демонстрират отношенията си. За да не свързват името й с това на мъжа й, Гинка дори е предприела по-сериозни мерки. Тя никъде не се представя като Нейкова, а с моминската си фамилия Естова.

Истината е, че половинката на Любо Нейков няма фобия от обектива на камерата, а тъкмо обратното. Освен че Гинка професионално се занимава с фотография, тя обича да снима ваканциите на семейството в чужбина. Поне два пъти годишно те пътували в пълен комплект, а тази есен посетили заедно Френската Ривиера.

От фотосите се вижда, че камерата обича единствената дъщеря на Нейков, която се е превърнала в същинска красавица. 8-годишната Ана, която от тази есен е третокласничка, учи в едно най-скъпите школа у нас. Към момента дъщерята на актьора и продуцент е възпитаничка на столичния френски лицей „Виктор Юго“.

Училището има отлична слава, но образованието там не е достъпно за повечето български деца. Обучението в лицея е изцяло платено. Справка с новия ценоразпис сочи, че само за 1 учебна година Любо и останалите родители, пратили децата си там, плащат по 10 хиляди лева. Шефът на „Комиците“ обаче не искал да прави компромиси с образованието на наследницата си и не пестял средства, за да я прави щастлива.

Не е тайна, че преди Ана да се роди, с жена му Гинка загубиха първата си рожба. Вторият драматичен за семейството момент беше, когато се заговори, че комикът е имал извънбрачна афера с журналистката Генка Шикерова, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар