Хороскоп за неделната вечер на 16 февруари – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте как е добре да прекарате вечерта според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

 

Везни
Тази вечер имате всички шансове да прекарате приятно с приятели или със семейството си, стига да излъчвате добро настроение и позитивно мислене. Разказвайте, споделяйте и повече изслушвайте – това е тайната на добрата вечер и за вас, и за околните.

Скорпион
Ако искате по-добра вечер, трябва да вземете инициативата в свои ръце. Сгответе нещо вкусно, направете пуканки или сладкиш, иначе казано – минете през кухнята, за да създадете радост на близките си. Ако не умеете да готвите, има отворени магазини с всякакви лакомства.

Стрелец
Вечерта представете на половинката си идеите, които искате да реализирате. Обсъдете ги и потърсете подкрепа. Желанието ви да нагазите в непознатото и да научите нещо ново няма да бъде възпрепятствано от човека до вас, напротив той ще ви даде по-добра мотивация.

Козирог
Днес е по-лесно да се поразчупите и да се освободите от оковите. Обсъдете с близките си вашите първи планове за кратка пролетна отпуска. Предложете дестинации и чуйте и други мнения и желания. Това ще повиши настроението вкъщи.

Водолей
Тази вечер разсъждавате за желаната от вас промяна, която вече леко почуква на вратата ви. Поемете дъх и отворете, не се страхувайте от новостите. Просто тази вечер отделете време само за себе си и набележете следващите си ходове.

Риби
Слушайте интуицията си и формулирайте желанията си за тази вечер още в ранния следобед. Тъй като искате да зарадвате близките си, не е зле да помислите за някаква приятна за тях изненада. Ще ви коства толкова малко усилия, а ще доставите толкова много радост…

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар