Хороскоп за неделната вечер на 16 февруари, от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте как е добре да прекарате вечерта според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

 

Овен
Може да предприемета дълга разходка с половинката или със семейството си. Така ще можете да съберете мислите си и да набележите целите за предстоящата седмица. Тя няма да бъде интересна обаче, ако не откривате никакъв смисъл в работата си. Това обаче не бива да влияе на доброто ви настроение в неделната вечер.

Телец
Ще се радвате на заслужена почивка след успешна седмица и добре свършена домашна работа днес вкъщи. Имате време да организирате кратка среща с приятели. Приберете се навреме и гледайте телевизия или филми, като се подготвяте за предстояща динамична седмица.

Близнаци
Не позволявайте вечерта вътрешното напрежение, породило се у вас, да повлияе негативно на близките ви. Усмихвайте се повече на близките си, защото те заслужват по-голямо внимание от ваша страна особено в неделната вечер, която е посветена на семейството.

Рак
Най-накрая ще успеете да се посветите на личното си хоби и на любимите си занимания. Това обаче не означава да губите връзка с реалността и да пренебрегвате близките си. За да ви върви във всичко, тази вечер разпределете правилно времето си.

Лъв
Желанието да си останете в неделното еднообразие само ще ви затвори в рамки и ще ви лиши от възможности да преживеете нещо ново и вълнуващо. Бъдете активни – не отказвайте покани за срещи, водете разговори, иначе казано – не се затваряйте в черупката си, както обичате да правите в неделя вечер.

Дева
Ще изпитате необходимост да прекарате вечерта с хора, с които ви е приятно. Контактите, връзките и познанствата, които сте създали досега, тази вечер може да работят във ваша полза. Ако пък не ви се общува, сега е време да отделите повече време за семейството си и да се отдадете на някакво общо занимание.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар