Стана ясна причината за раздялата на Мегз и Румен Рончев

Стана ясна причината за раздялата на Мегз и Румен Рончев
5 (100%) 1 vote

Мегз искаше да има дете от Румен Рончев, но към днешна дата е категорична, че не желае да върви по един път с него

Раздялата между Мегз и Румен Рончев е факт от месец декември миналата година. Но едва сега се разчу за нея. Причината дизайнерката да крие случващото се в личния си живот е, че се надявала тя и Рончев да успеят да изгладят различията и между тях отново да възцари мир и любов, пише ПИК. Но това така и не се случи.

Брюнетката споделя, че след смъртта на майката на Румен, тя решила да му даде още един шанс. Тогава той дори си татуира името й. Но вместо да се подобрят, отношенията им започнали да се влошават.

Преди Нова година дизайнерката замина на почивка в Йордания, но в компанията не на своя любим, а на майка си. Тогава тя заяви, че има нужда да остане известно време с родителката си, за да си простят за прегрешенията една към друга. Но истината се оказа друга. Мегз решила да замине за Йордания, за да натрие носа на Рончев.

Според мълвата, дизайнерката зарязала бизнесмена заради пари, а той с подвита опашка се върнал при жена си. Рончев беше готов дори да се разведе с нея заради Мегз, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар