Любо Нейков се сбогува с Би Ти Ви (Актьорът спира „Комиците“?)

Любо Нейков се сбогува с Би Ти Ви (Актьорът спира „Комиците“?)
5 (100%) 1 vote

Любо Нейков с единия крак е вън от Би Ти Ви

Любо Нейков с единия крака вече е вън от Би Ти Ви. Андрей Арнаудов и Иван Христов бавно, но сигурно заемат всички вакантни отрязъци от програмната схема, докато пухкавият актьор, който доскоро владееше ефира, е останал само с едно предаване – „Комиците“. То обаче също е под въпрос.

Нейков все още не е обявил снимки за нов сезон на шоуто. Очаква се предаването да продължи излъчването си три пъти седмично по половин час, след като миналия сезон се наложи да пълни дупки късно вечер, докато Би Ти Ви се подготви с „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Но се говори, че Любо бил на ръба на търпението си. Той бил готов да приключи всякакви отношения с телевизията, която непрекъснато си прави експерименти с предаванията му, подмятайки ги във всевъзможни дни и часови пояси.

Не било изключено да скъса окончателно договора си и да спре „Комиците“ по собствено желание. Още повече, че в момента на мястото на шоуто започва излъчването на исторически сериал „Името на розата“. Още не се знае дали, кога и при какви условия предаването на Нейков ще продължи своето съществуване, пише „Уикенд“.

Нищо чудно, вместо да си съсипва нервите с преговаряне и пазарене за всяка стотинка в Би Ти Ви, актьорът да си събере багажа, както направи бившият му работодател Слави Трифонов, и да се съсредоточи върху продукциите си с Евтим Милошев в Нова тв. Там все още не са казали „Не!“ на външните продуценти, замествайки ги с по-евтини вътрешни. Най-вероятно в Нова тв биха се радвали да приемат в ефира си популярното лице на Нейков.

Любо Нейков се сбогува с Би Ти Ви сн. btv.bg

Любо Нейков се сбогува с Би Ти Ви сн. btv.bg

Ако той напусне Би Ти Ви след Слави Трифонов, Маги Халваджиян и някои други по-слабо известни телевизионери, там ще остане само един външен продуцент. Това е фирмата на Андрей и Иван. Всички останали предавания вече се правят от самата телевизия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар