Джулиана Гани се включи в битката за скъпи подаръци (Вижте колко струва букетът й за Свети Валентин)

Гласувайте за статията

На Джулиана Гани й стига й едно лале, за да е щастлива

Вчера много влюбени двойки отпразнуваха Свети Валентин, а дамите побързаха да се похвалят с подаръците си в социалната мрежа. Това стори днес и Джулиана Гани. Младата майка се включи в тежката битка „коя дама е получила най-скъп и най-голям подарък/букет“.

Джулиана сподели, че е била щастлива „с любимите си момчета“ и затова се включва чак днес. „Вчера беше денят на любовта и виното! Влюбените празнувахме и бяхме опиянени от щастие! Тази сутрин обаче забелязах, че цяла вечер в социалните мрежи се е водила тежка битка „коя дама е получила най-скъп и най-голям подарък/букет“.

Аз пропуснах да се запиша за участие, защото бях с любимите си момчета и бях щастлива! Илиян също се постара да ме включи в играта, но аз му казах, че с едно лале щеше да постигне същия ефект. Дано всички мъже са получили такъв отговор… иначе жалко!“, пише Джули в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм за празника на влюбените.

Празник на любовта

Гани допълва, че Свети Валентин не е за да се похвалите какви подаръци сте получили в  мрежата, а празник на любовта. „Обичайте мъжете си, дами! Свети Валентин е празника на любовта, а не на социалната мрежа!

П.С . Тагнете ги поне тези мъже от благодарност, дали са по 1000 лв. за букети…“, пише още Джулиана.

Джулиана Гани с букет за 1000 лева за Свети Валентин сн. Инстаграм

Джулиана Гани с букет за 1000 лева за Свети Валентин сн. Инстаграм

Феновете на Гани веднага я подкрепиха като написаха, че любовта е в малките неща и жестове всеки ден, а не веднъж в годината. Почитателите на Джули също са на мнение, че тази показност в социалните мрежи не е необходима.

 

View this post on Instagram

 

Вчера беше денят на любовта и виното! Влюбените празнувахме и бяхме опиянени от щастие!❤️ Тази сутрин обаче забелязах, че цяла вечер в социалните мрежи се е водила тежка битка “коя дама е получила най-скъп и най-голям подарък/букет”. Аз пропуснах да се запиша за участие, защото бях с любимите си момчета и бях щастлива! Илиян също се постара да ме включи в играта, но аз му казах, че с едно лале щеше да постигне същия ефект! Дано всички мъже да са получили такъв отговор.. иначе жалко!😕 Обичайте мъжете си, дами!😍Свети валентин е празника на любовта, а не на социалната мрежа!🙁🙏 П.С. Тагнете ги поне тези мъже от благодарност, дали са по 1000лв за букети…🙅‍♀️ • #valentines #2020 #socialmedia #lifestyle #nobodycares #love #flowers #battle

A post shared by DJULIANA GANI (@djuliana_gani) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар