Четири момичета дали показания, че са изнасилени от Васил Божков

Гласувайте за статията
Една от жертвите на сексуално насилие на хищника Васил Божков била известна манекенка

По всяка вероятност в искането на родните власти за естрадицията на Васил Божков от Дубай е посочено, че хазартният бос е разследван и за поръчкови убийства и изнасилвания, тъй като само за подобни тежки криминални престъпления ОАЕ може да предаде бизнесмена със статут на резидент – пише в. „Уикенд“. В Емирствата убийството иизнасилването се наказват със смърт – отбелязва изданието.

Васил Божков е разследван като съпричастен към екзекуцията на Манол Велев и на Йордан Динов, проверяват се и сигнали за изнасилени от него момичета. Според източник на изданието показания срещу него вече са дали 4 млади дами, известни с похожденията си из нощна София. Една от тях била известна манекенка. Тя твърди, че хазартният бос я изнасилил през септември, миналата година в тоалетната на популярна столична дискотека.

При всички положения обаче Васил Божков ще изкара в ОАЕ най-малко до лятото, тъй като искането за екстрадиция е сложен процес, по който трябва да се произнесе тамошният съд. С обжалвания и други юридически процедури може да минат 6 месеца, преди най-богатият българин да бъдет върнат в родината си.
Абсолютно всички фирми, в които бизнесменът има участие, са попаднали на мушката на НАП, която вече е започнала ревизии за укриване на данъци и други нередности – коментира изданието.

Васил Божков посягал сексуално на млади момичета

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар