Седмичен хороскоп за 15-21 февруари – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

 

Везни
В средата на февруари ще се открият нови перспективи в служебната сфера. Гледайте напред и се възползвайте от възможностите, които ви се предоставят. Може би вече сте наясно в какво точно ще се изразява новото начало, но ако не сте, не се притеснявайте – вероятно съвсем скоро ще получите нужните знаци и насоки. Няма да е зле да помогнете малко на съдбата, като бъдете по-активни.

Скорпион
Седмицата може да се окаже преломна за много от вас, и то в положителен план. Има едно условие обаче, с което ще трябва да се съобразите – облагите едва ли ще дойдат даром. За да получите това, което искате, ще се наложи да сте по-дейни, да полагате усилия и да преодалявате съпротива. Вие по принцип не обичате да се конфронтирате и предпочитате всичко да се случва спокойно, но все пак бъдете готови да действате под напрежение.

Стрелец
Седмицата ще бележи началото на един по-активен период за вас. Ако досега сте имали желание за работа и за нови начинания, но сте се натъквали на препятствия, най-сетне може да си отдъхнете. През следващите дни всекидневието ви ще стане по-динамично. Ако сте планирали да започнете нещо – например проект в работата или преустройство в дома, заемете се сериозно.

Козирог
Ще успеете да си отдъхнете от досадните битови проблеми, които ви занимаваха през изминалите дни и седмици. Ще насочите поглед към новите си идеи и проекти. Ще се чувствате в свои води заради прилива на ентусиазъм и възможностите, които се отварят за вас. Вие сте от хората, които трудно виреят във време на застой. За щастие, даденият период не е такъв.

Водолей
Финансови въпроси ще занимават мислите на много от вас. Възможно е да похарчите по-голяма сума за дома, да направите сериозна инвестиция или да получите пари, с които може да подсигурите бъдещето си. Без значение какъв точно е случаят, в действията си ще се водите от дългосрочните си планове и ще мислите в перспектива.

Риби
Този период ще е много важен за вас, защото ще успеете да посеете семената на промени и реформи, които ще реализирате дълго време напред. За да се възползвате от добрите възможности, най-добре останете известно време сами и помислете кое е онова нещо, което най-силно желаете. Не се ограничавайте в рамките на битието ви в момента. Дайте израз на въображението си!

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар