Седмичен хороскоп за 15-21 февруари – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

 

Овен
Преживяванията ви ще зависят силно от това дали в живота ви има нещо, което ви вдъхновява и ви доставя положителни емоции. Ако например сте човек на изкуството или сте се посветили на творческа дойност, периодът може да се окаже доста приятен за вас. Ще усетите прилив на вдъхновение, желанието ви да творите ще се повиши, а нищо чудно да ви осени и нова идея.

Телец
Идната седмица ще е много благоприятна за вас в професионално и във финансово отношение. Спокойно гледайте напред и започнете да осъществявате онова, което сте намислили още в началото на годината. Не отлагайте новите начинания, защото има голям шанс всичко да се развие добре и без пречки по пътя ви.

Близнаци
Астрологичните влияния ще изискват от вас да сте по-смели, по-инициативни и по-дейни. Не се страхувайте да предприемате стъпки в нова посока, да придобивате нов опит, да експериментирате. Препоръката важи най-вече за тези от вас, които са склонни да бездействат или да проявяват прекалена пасивност. През следващите дни се движете повече.

Рак
Ще чувствате прилив на сили, от които може да се възползвате – да се изявите по някакъв начин, да планирате бъдещо начинание, да учите или да се срещате с повече хора. Ще гледате доста по-оптимистично на живота, отколкото сте го правили досега. Разликата ще усетят най-вече тези от вас, които през последните седмици са давали израз на емоциите си или са имали финансови грижи.

Лъв
Взаимоотношенията с околните ще имат голямо значение и ще влияят на ситуациите в обкръжаващата ви среда и на личните ви преживявания. Много от вас ще търсят социални контакти. Ще е добре да се подчините на този импулс и да разнообразите малко живота си. Общуването ще ви доставя удоволствие, а нищо чудно да завържете и полезни връзки.

Дева
В смелостта да правите онова, което искате, и в умението ви да работите съвместно с други хора ще се намира ключът към успешните ви начинания. Няма да е лесно да постигнете този баланс, но е добре да се стремите към него. Ако пътят, по който сте поели, е правилният, ще откриете точните хора, които ще ви подадат ръка и ще ви съдействат.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар