Цеци Красимирова потъна в скръб

Гласувайте за статията

Цеци Красимирова потъна в траур

Цеци Красимирова загуби скъп човек. Везапната смърт на Марин Маринов, който бе по-известен като Марин Царя, потресе цяла Враца, съобщава Марица.бг, позовавайки се на Булнюз.

Вчера около 21.30 часа медиците в спешния център са обявили смъртта на 57-годишния мъж. Неочакваната кончина на Царя шокира стотиците му приятели, сред които е и Цеци Красимирова. Всички те просто отказват да проумеят, че той вече не е сред живите.

Във фаталния ден Марин Царя не се чувствал добре. Оплаквал се болки в сърдечната област, но въпреки това не обърнал сериозно внимание на оплакването си.

Привечер състоянието му се влошило. Негов съсед подал сигнал на тел. 112. Малко след това той е постъпил в болница. Около час лекарите се борили за живота му, но без успех. Масивен инфаркт е причината за смъртта на видния врачанин.

Смъртта му почерни социалната мрежа. Негови близки и познати изразиха мъката си от внезапната му кончина. Сред тях е актьорът Борислав Борисов, Цеци Красимирова и Йоланта Крачунова. Това са само малка част от хората, който скърбят в мрежата за Марин Царя.

Цеци Красимирова не може да повярва, че това се е случило и нейният добър приятел вече не е сред живите, пише Марица.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар