Гадател със сензационно предсказание за Меган Маркъл и принц Хари

Гласувайте за статията

Екстрасенс направи сензационно предсказание за бъдещето на принц Хари и Меган Маркъл

Мастер Хахан, който е екстрасенс и представител на африканско племе от магьосници, направи сензационно предсказание за принц Хари и Меган Маркъл. Според него, бракът им ще бъде стабилен и продължителен, тъй като те са обединени от общите си интереси и страдания. Хахан е категоричен, че двамата ще имат още едно момченце, пише Марица.бг.

Според него, Хари е свикнал да получава почести, но сега ще му се наложи да стъпи на земята.

„Но това няма да го откаже от Меган, защото евентуален развод би го провалил завинаги“, споделя още ясновидецът. Той е на мнение, че в семейство на бившите херцози цари пълен патриархат – Маркъл е главата, а Хари – изпълнителят.

Хахан допълва, че това вече не учудва никого, тъй като в династията на Елизабет II винаги е било така.

От „Us Weekly“ съобщават, че Хари е изключително доволен от новия си живот в Канада. Меган заяви преди време, че не съжалява за взетото решение. Очевидно и нейният съпруг е на това мнение.

„Той е много по-щастлив във Ванкувър и е много по-спокоен. За сега не съжалява за нищо. Приоритетът му е да защити семейството си и е радостен, че се справя със задачата“, споделя пред издание източник, приближен до двамата, който желае да остане анонимен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар