Светлана Гущерова съжалява за поредната корекция по себе си (Какво я притеснява?)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова се подложи на поредната корекция, само за да угоди на съпруга си Християн

Плеймейтката Светлана Гущерова съжалява за поредната корекция по себе си. Тя едва изчака да роди дъщеря си Анелия-Добромира и легна под ножа, за да увеличи размера на бюста си. Милионерската съпруга има няколко пластични интервенции на носа, през 5-6 месеца опъва лицето си с филъри, а при последната си операция наля доста кубици силикон в пазвата си.

По време на бременността г-жа Гущерова нееднократно заяви, че иска да се тунингова след раждането. Тя изчакала кърмата й да секне окончателно и си запазила час за операция при един от най-популярните пластични хирурзи. Направила го най-вече, за да угоди на любимия си Християн, който предпочитал по-големи гърди.

„Както повечето мъже, така и съпругът ми харесва по-пищен бюст. Няма да лъжа, че го направих заради него“, споделяла е Светлана. Операцията й струвала малко над 10 бона и разбира се, била платена от благоверния й. Бившата плеймейтка разкри, че е сложила общо 920 кубика силикон, което не е никак малко. Възстановяването й минало безпроблемно, но после започнала да съжалява, че се е решила на тази интервенция, пише „Уикенд“.

Вследствие на тежките импланти Гущерова получила болки в гърба и кръста. Тя трудно свикнала с имплантите в тялото си и ежедневно била измъчвана от дискомфорт. „Ако знаех какво ме чака, сигурно щях да размисля“, признава милионерката съпруга.

Светлана е категорична, че няма да се върне към голите фотосесии и сега е изцяло отдадена на дъщеря си. На детегледачки не разчита – в грижите за бебето помага единствено майка й. Навремето хубавицата с много естетични подобрения не пропускаше светско парти, ала животът й коренно се промени, откакто се обвърза сериозно с милионерския наследник Християн.

Дъщеря

Бебето на Гущерови се появи на бял свят преждевременно в началото на деветия месец и известно време прекара в кувьоз. За щастие, състоянието му бързо се стабилизира, а щом младата майка се успокоила, започнала да чертае грандиозни планове за бъдещето му. Пред свои близки Светлана споделила, че иска да прати щерка си в чужбина, далеч от светлините на прожекторите и от светската суета.

Гущерова се  опасявала, че момичето може да се подхлъзне и да тръгне по неправилен път, когато порасне, затова се зарекла да се постарае и да я откъсне от лошите среди навреме. Светлана заяви още, че никога няма да покаже детето си в социалните мрежи. Фенове често я питат защо не публикува снимки на малката Анелия-Добромира. Тя обаче е категорична, че това няма да се случи.

Светлана Гущерова съжалява за огромния бюст, който си сложи сн. Инстаграм

Светлана Гущерова съжалява за огромния бюст, който си сложи сн. Инстаграм

Светлана не крие, че е суеверна и се страхува от лоши очи, които биха могли да навредят на бебето. Тя му завързала червен конец на ръката, за да го пази от зложелатели и от уроки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар