Явор Бахаров рухна

Гласувайте за статията

Само за седмица тежки неволи застигнаха Захари Бахаров

Последната седмица бе изключително тежка за Явор Бахаров. Актьорът, който се изявява като водещ на Националната лотария, остава без работа в телевизията. През последните дни той е в обтегнати отношения с брат си, който през миналия уикенд бе заловен да шофира в нетрезво състояние и след употреба на опиати.

След 15 февруари ще бъде преустановена продажбата на лотарийни билети. Финансовият удар за Бахаров няма да е никак лек. За заплатата му в Националната лотария се носят легенди.

Междувременно се наложи на водещия да се раздели със солидна сума. За пореден път той плати гаранцията на по-малкия си брат Явор. Срещу него има образувано досъдебно производство. Братът на водещия бе пуснат на свобода срещу гаранция от 5000 лева.

На излизане от ареста той бе посрещнат единствено от двамата си адвокати, но не и от батко си Захари. Тогава Явор заяви единствено, че съжалява, че е притеснил близките си.

Докато Явор се е отдал на забавления, Захари се е посветил на работата и семейството си. Актьорът от „Под прикритие“ се старае да прекарва всеки свободен миг с половинката си Диана и двете им деца Максим и Кая, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар