Какво се случва между Виктор Николаев и Ани Цолова?

Какво се случва между Виктор Николаев и Ани Цолова?
1.5 (30%) 2 votes

Някога Ани Цолова и Виктор Николаев бяха не само колеги, но и добри приятели

Ани Цолова и Виктор Николаев някога бяха тандем не само в ефир. Освен колеги двамата бяха и добри приятели. Но очевидно приятелството им вече е останало в миналото.

От 2 години Ани Цолова е извън тв ефира. Но въпреки това, тя все още не може да преживее краха в отношенията им с Виктор Николаев. В свое интервю тя разкри, че е била силно огорчена от своя колега. От думите й става ясно, че говори за Виктор Николаев.

Ани Цолова заяви категорично, че няма да се върне в телевизията, особено след като се убедила, че не може да разчита дори на хората, които е смятала за близки.

Тя сподели, че най-трудният момент за нея е бил след отстраняването й от телевизията. Тогава Виктор започнал да се държи резервирано с нея и не я подкрепил.

„Зa cъжaлeниe рeaлнocттa e тaкaвa. Aкo cи нa грeбeнa нa вълнaтa, вcички ca дo тeб. Aкo имaш нуждa oт пoмoщ – мaлцинa щe ce oтзoвaт“, споделя с тъга бившата тв водеща. Тя не крие, че с някои от приятелите си вече не е близки.

„Нo вeрнитe ocтaнaхa. Прeминaхмe oщe eдин тecт. И мoгa във вceки eдин мoмeнт дa им ce oбaдя и дa кaжа, че имам нужда от помощ“, споделя Ани Цолова, цитирана от Ретро.бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар