Емилия към Башур: Ти си този, който никога не си тръгва от мен! (Вижте обяснението в любов на певицата)

Гласувайте за статията

Емилия не обича да демонстрира любовта си към Жорж Башур

Емилия не обича да демонстрира любовта си към съпруга си Жорж Башур. Това сподели самата певица на празника на влюбените – 14-ти февруари. Въпреки това Емилия често качва снимки с Башур в официалните си профили в социалните мрежи, а от тях се вижда, че певицата просто сияе. Това забелязват и нейните фенове, които редовно следят публикациите на своята любимка в мрежата.

И днес Емилия не пропусна да отбележи Свети Валентин и да благодари на своя съпруг за всичко, което прави за нея. Певицата изля душата си в официалния си профил в Инстаграм и отправи специално послание към Жорж Башур.

„Не демонстрирам любовта, която изпитвам към моя любим човек. Искам само пред всички хора, които имат същата прекрасна енергия, да споделя радостта си, че има любов, съществува любов, тя живее във всички нас. Трябвало да се появи моята половинка, моето допълнение, за да запълни липсващата част и да завърши моето изречение докрай.

Обичам те, Любов!!! Ти ме направи по-добър човек, ти си този, който ме обича, когато най-малко ставам за обичане! Ти си този, който никога не си тръгва от мен, дори и в най-трудните моменти, защото силната и истинската любов оцелява в бурите. Благодаря ти, че те имам“, написа лудо влюбената Емилия в социалната мрежа Инстаграм.

Емилия се обясни в любов на Жорж Башур сн. Инстаграм

Емилия се обясни в любов на Жорж Башур сн. Инстаграм

Поп фолк изпълнителката качи и снимка, на която са двамата с Башур. На кадъра певицата държи огромен букет с красиви червени рози. А феновете на Емилия не пропуснаха да отбележат, че тяхната любимка направо сияе и „виновникът“ за това е нейният любим. Те пожелават на Еми и Жорж да са винаги толкова щастливи и влюбени. Почитателка на Емилия дори я съветва да не крие любовта си към Башур от хората, а открито да я демонстрира, защото „никой щастлив човек няма да тръгне да плюе по хубавото“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар