Мария Грънчарова с откровена изповед за личния си живот (Вижте какво разкри)

Гласувайте за статията

Мария Грънчарова не може да вижда 19-годишния си син

Мария Грънчарова направи страшни разкрития за личния си живот. Последните години бяха тежки за поп иконата. Певицата преживя тежък развод, загуби баща си – естрадната легенда Борислав Грънчаров, а я налегнаха и други проблеми от лично естество.

Изгрялата още като тийнейджърка певица отдавна не ни е радвала с нови свои хитове, но днес ще има утешителна награда за феновете й. Навръх Свети Валентин по екраните тръгва филмът „Връзкология“, една от ролите в който е изпълнявана от Мария. В него певицата играе психоложка и демонстрира завиден актьорски талант, пише „Уикенд“.

Пред вестника Грънчарова дава и откровено интервю, в което открехва завесата около личния си живот. Въпреки че се е развела със съпруга си, певицата все още вярва в любовта. „Да, тя винаги идва, но може би понякога избързваме с грешните хора… Абсолютно вярвам в любовта, това е движещата сила. Трябва да обичаш, за да си щастлив – пък макар и несподелено или тайно“, казва певицата.

Епопея

Мария вече е разведена със съпруга си, но делата за делба с него все още продължават. „Не, епопеята все още продължава. От две години сме официално разведени, но делата за делба все още се точат.  Все още не си виждам детето – с малки изключения. Дори отказа да дойде на премиерата на филма „Връзкология“ на 14-ти февруари. Мога само да гадая каква е причината за това…

Според мен баща му забранява да се вижда с мен. 19-годишният ми син живее с татко си, зависим е финансово от него и вероятно предпочита да си спести всички неудобства, които ще възникнат от срещите с мен. Така, както аз бях напъдена от вкъщи преди време и лишена от всичко, така много бързо може да се случи същото и с него“, казва още певицата за срещите със сина си.

Мария споделя, че и рядко се чува с него по телефона. „Рядко – един-два пъти месечно, когато той може да открадне такова време. Майка съм и ми е мъчно, че не мога да си виждам детето. Имаше период, в който толкова страдах, че дори не можех да заспя. Не мигвах нощем, защото не знаех как е синът ми, какво се случва с него… Но и това успях да го превъзмогна“, казва Грънчарова. Тя споделя още, че синът й в момента е редовен студент в НБУ.

Мария Грънчарова не може да вижда 19-годишния си син сн. hotarena.net

Мария Грънчарова не може да вижда 19-годишния си син сн. hotarena.net

Три години след загубата на баща си, Мария все още го сънува. „Често. Говорим си, дава ми напътствия и кураж, води ме. Усещам го като подкрепа и закрила, духът му е непрекъснато около мен. Смятам дори, че сега ми помага повече, отколкото приживе. Може би това по някакъв начин ме държи в кондиция. Не съм приела, че след смъртта баща ми няма да го има изобщо“, разкрива певицата, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар