Принц Хари и Меган закъсаха финансово (Трябват им 6 млн на месец в Канада)

Гласувайте за статията

Херцозите скъсаха джоба, не са готови за независим живот

Принц Хари все още не си е стъпил на краката след като се отдели от кралското семейство. Според британските таблоиди с Меган изпиват сериозни финансови затруднения.

Медиите на Острова тръбят, че след като напуснаха Великобритания те търпят загуби и се чудят как да свържат двата края. Позовавайки се на свои източници таблоидите изчисляват, че на херцозите им трябват поне 6 милиона долара всеки месец, за да живеят в Канада. В тези разходи се включват наема за имението и повишените мерки за сигурност.

Снимка: Легион медия

Освен това двойката реши да купи къща в Лос Анджелис, за която внесе депозит. А и навикът на Меган да живее на широко и да не се отказва от нищо сериозно удря по джоба на Хари.

Според  издание неговото състояние към днешна дата е оценено на 30 милиона долара и очевидно не е достатъчно да осигури охолен живот на семейството. „Херцогът на Съсекс получава пари от различни източници – от наследството от майка си както и подкрепа от баба си кралицата.”, пишат в статията.

Финансовите неволи обае не безпокоят семейството. Според приятелите на Хари след преместването той изглежда много по-щастлив. Става ясно, че има свой план как да осигурява живота на жена си и детето.

Преди дни внукът на кралицата обсъди сътрудничество с голямата американска банка Goldman Sachs. А експерти наричат  това „ръкостискане за 1 милиард лири”, предават от graziamagazine.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар