Джъстин Теру и Дженифър Анистън с безумен брачен договор (Кои са другите?)

Джъстин Теру и Дженифър Анистън с безумен брачен договор (Кои са другите?)
1 (20%) 1 vote

Дженифър Анистън зарязала Джъстин Теру след безумен брачен договор, кои са другите

В Холивуд парите са по-важни и от любовта. И са съсипали не един и два брака. Дженифър Анистън и Джъстин Теру са поредната двойка, която е станала жертва на адвокатите си, а предбрачния договор, който подписали далеч не бил безобиден.

В договора се уточнявало, че Дженифър и Джъстин няма да проявяват претенции към богатството и имотите на другия, дори и имуществото да е придобито, от който и да е от двамата след брака. Факт е, че актрисата е по-богата от актьора и дори живееха в нейния дом. Нещо, което явно не се е харесало на Теру, който в крайна сметка взел решение да се разведе с нея.

И очевидно не са били единствените:

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк

В техния предбрачен договор двамата са подписали, че Джъстин трябва да плати 500,000 долара на Джесика в случай на изневяра. Нищо чудно, че досега не се е чула нито една история за изневяра свързана с музиканта.

Джей Зи и Бионсе

Ако някога решат да се разведат, Джей Зи ще трябва да заплати на Бионсе 5 милиона долара за всяко дете. Плюс 1 милион за всяка година от брака им.

Ким Кардашиян и Кание Уест

Необичайността на този предбрачен договор е в това, че те не са обвързани с никакви пари. Но в него пише, че майката на Ким, Крис Дженър, няма да може да взема решения от тяхно име в областта на бизнеса и кариерата им, при развод.

Дженифър Анистън и Джъстин Теру с един от най-лудите предбрачни договори сн. Flickr

Дженифър Анистън и Джъстин Теру с един от най-лудите предбрачни договори сн. Flickr

Майкъл Дъглас и Катрин Зита Джоунс

Ако някога решат да се разведат, Катрин ще получи по 2.8 милиона долара за всяка година от брака им. А ако причината за развода е изневяра, тогава тя ще получи още 5 милиона като бонус.

Имайки предвид, че тази двойка вече 20 години има щастлив брак, идеята за развод тук е просто немислима.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар