Чудовището от Лох Нес – истинско (Появи се ново доказателство за него)

Чудовището от Лох Нес – истинско (Появи се ново доказателство за него)
5 (100%) 1 vote

Чудовището от Лох Нес съществува

Чудовището от Лох Нес съществува. Появи се информация, която недвусмислено доказва съществуването на странни звяр от шотландското езеро Лох Нес. Оказа се, че то не е мит, а за това свидетелства и снимка, която разсея всякакви съмнения. Или поне така смятат потребители във форумите в мрежата.

Историите за чудовището от Лох Нес се разказват вече 1500 години. Мнозина твърдяха, че са видели чудовището с очите си, но досега не е било открито нито едно наистина ясно доказателство, потвърждаващо това.

Въпреки това, снимката, която наскоро се появи в социалните мрежи може да представлява доказателство, че това чудовище е напълно реално.

Скелет с необичаен външен вид е намерен на брега на плаж в Шотландия. А в социалните мрежи веднага започнаха дискусии, дали костите не принадлежат на чудовището, което от векове всява страх у хората.

Снимката е била публикувана на официалната страница на портала „Fubar“ в Шотландия на 9 февруари. И за кратко време е получила над 100 хиляди харесвания, коментари и споделяне.

„Днес се натъкнах на това странно същество близо до Абърдийн. Някакви идеи какво може да бъде?“, написа авторката на снимката в социалните мрежи.

Някои от хората, които са коментирали фотографията, мислели, че става дума за скелет на кит. А други отправили апел да се извикат морски биолози, за да проучат за какво става дума.

Засега не е обявено дали скелета наистина принадлежи на някой бозайник, или наистина става дума за чудовището от Лох Нес. Митичното същество бе забелязано в езерото в Шотландия преди няколко века, а след това продължиха да се появят признаци за неговото присъствие.  А митовете за чудовището привличат туристи ежегодно към езерото всяка година. А мнозина от години го издирват там.

Откриха чудовището от Лох Нес сн. Фейсбук

Откриха чудовището от Лох Нес сн. Фейсбук

Мистериозното създание  е с огромен скелет, като не е ясно дали няма и рога отпред. Загадката около него е остава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар