Най-голямата тайна в Холивуд: Двойничка на Аврил Лавин се представя за нея?

Гласувайте за статията

Нова теория на конспирацията за смъртта на Аврил Лавин

Аврил Лавин е мъртва, а нейна двойничка се представя за нея. Теориите на конспирациите не стихват от дни, а една от най-популярните тийн певици отново се оказа във фокуса на внимание.

Теориите на конспирацията за смъртта на популярната певица отново се актуализираха напоследък. И плъзна мълвата, че изпълнителката всъщност е мъртва.

Твърдението на теоретиците на конспирацията, че канадската певица Аврил Лавин е починала много бързо след издаването на първия си албум през 2002-ра година — отново стана актуална в социалните мрежи. Неизвестно защо, но почитателите на певицата упорито твърдят, че тя е мъртва, а нейното място е заето от нейна двойничка.

Според тяхната версия, Аврил е починала преди години. А след смъртта й продуцентите я заменили с нейната двойничка — актрисата Мелиса Вандел, а феновете на певицата смятат, че подробностите за смъртта си тя е разкрила в някои от своите песни.

Според тяхната теория Аврил е изпаднала в депресия след „бързия“ успех. По това време умира и дядо й, факт, който тя не може да приеме. Смята се, че певицата е била открита мъртва в апартамента си, а истината е запазена в тайна.

Феновете на Аврил виждат като доказателство за това различните й татуировки, промяната в стила на пеене, новият гардероб, както и начина, по който пее. Също така установили промени и във физиката й, включително носа и челюстта.

И въпреки че всичко това може да се обясни с пластични операции и промяна в имиджа й, феновете са категорични, че става дума за подмяна на самоличността.

Певицата не е правила коментар за цялата тази история, но някои източници посочват, че всички тези коментари доста я забавляват.

Аврил Лавин сн. Уикипедия

Аврил Лавин сн. Уикипедия

Тя не е единствената, за чийто живот има конспиративни теории. Такива теории има още за Гуинет Полтроу, Пол Маккартни, дори и Бионсе.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар