Кейти Пери лъсна с наедряло коремче (Бременна ли е?)

Гласувайте за статията

Певицата май е бременна, показа наедрял корем

Кейти Пери попадна в риалити шоу където бе снимана от фотографи. Красавицата бе в ярък коралов костюм, но ефектната й дреха не успя да скрие подозрително наедрялото коремче на холивудската звезда.

И друго направи впечатление на наблюдателните зрители. Те забелязаха, че тяхната любимка непрекъснато прикрива корема си с ръце и това още повече ги наведе на мисълта, че бебето е на път.

Певицата непрекъснато прикрива корема си с ръце
Снимки: Инстаграм

Известно е, че световната знаменитост не е сама. Сърцето й е заето от актьора Орландо Блум. И за тях говорят, че скоро ще станат трима. Неоспорим факт е, че напоследък певицата се показва предимно в обемни тоалети.

Например на премиерата на новия сезон на American Idol 35-годишната певица носеше къса розова рокличка, стегната в талията с колан. И в това нейно изображение може да се също да се види, че Кейти крие под разкроената пола на дрехата наедряване в областта на стомаха, каквото е присъщо за бременни жени в началните месеци на бременността.

Кейти Пеи на премиерата на American Idol
Снимка: Инстаграм

Ако слуховете и подозренията се окажат истина можем да поздравим светската двойка. Няма начин да не разберем, което ще се случи много скоро, предават от електронното издание lux.fm.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар