Хороскоп за 14 февруари, петък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Имате интерес в нещо, което искате да превърнете в свое хоби. Това, което ви спира, е, че обръщате голямо внимание на мнението на другите. Направете това, което знаете, че ще ви достави удоволствие – не трябва да се притеснявате от реакцията на околните. Забавлявайте се, както вие можете, а не както другите искат от вас.

Скорпион
Краят на седмицата не е подходящ да започвате нещо ново. Затова днес отделете по-голямо внимание на близките си – едва ли всички ще са имали добър ден. Излезте на разходка заедно и се забавлявайте – градската атмосфера ще ви разведри всички. Време е да се погрижите за здравето си.

Стрелец
Ще се появят конфликти между близките ви и само вие ще можете да ги разрешите. Запазете спокойствие – бъдете твърди в становището си и максимално обективни. Днес ще решите финансов проблем, който ви тормози от известно време. За кратко ще останете без средства, но това няма да развали настроението ви.

Козирог
Предстои ви промяна, свързана с кариерата ви. Не се притеснявайте – ще се появят нови, по-добри възможности за развитието ви. Не бързайте да взимате решения на момента – днес сте твърде натоварени с други неща, за да омбислите ситуацията в дълбочина. Отделете време за почивка – имате нужда от нея.

Водолей
Напоследък ви се струва, че ежедневието ви е еднообразно и скучно. Добре е днес да направите нещо, което по принцип не бихте направили. Ще стрещнете затруднения, докато изпълнявате задачите си, но ще успеете все пак да ги завършите. Вечерта излезте с приятели и се забавлявайте – имате нужда от развлечения.

Риби
Плановете ви за уикенда ще се провалят. Това обаче не е повод да се ядосвате – ще намерите начин да прекарате почивните си дни по-добре от планираното. Днес се съсредоточете върху текущите си задължения. Ще получите дългоочаквани финансови постъпления. Така набъбналите разходи няма да ви се сторят толкова страшни.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар