Хороскоп за 14 февруари, петък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Предстои ви приятен ден. Днес е подходящ ден да помислите за нещата, които искате да реализирате в бъдещето. Има някои дейности, от които сте заинтригувани, но трябва да намерите време за тях. Направете списък с идеите и плановете си – така няма да ги забравите, пък и ще ги подредите приоритетно.

Телец
Денят ще е спокоен за повечето представители на зодията. Ще се появи нов проект или идея, която ще изисква цялото ви внимание. Възможно е да допуснете грешки при изпълнение на текущите задължения. Гледайте на тях като предпоставка за усъвършенстване на уменията ви. Ще получите вълнуваща новина.

Близнаци
Ще прекарате време с близките си приятели. Добре е да се вслушате в някои от съветите им – ще ви бъдат от полза. Отдавна не сте обръщали внимание на финансовото си състояние. Проверете дали бюджетът и харченето ви са в норма. Семейна вечеря ще ви помогне да си починете и да се заредите с енергия в условията на домашния уют.

Рак
Едва ли денят ви ще е лек, но вие ще го направите успешен и приятен. Ще се справите със задачите си бързо и ефективно – няма да срещнете затруднения. Най-добре останете фокусирани върху тях, а не върху обстановката около вас. Ще се появят нови възможности за кариера, които ще ви отворят неподозирани досега за вас врати.

Лъв
Крайно време е да спрете с оправданията – ако искате да направите нещо, не го отлагайте. Имате нужда от време само за себе си. Близките ви приятели ще искат да ви видят, но ще проявят разбиране, ако не сте в настроение за това. Периодът е подходящ да помислите за нови предизвикателства.

Дева
Обръщате твърде много внимание на околните. Затова и сте забравили да се погрожите за себе си. Днес това ще се промени. Поставете се на първо място и правете това, което ви харесва. Ще получите покана за вълнуващо събитие. Предстои ви запознанство, което бързо ще прерасне в приятелство.

Везни
Имате интерес в нещо, което искате да превърнете в свое хоби. Това, което ви спира, е, че обръщате голямо внимание на мнението на другите. Направете това, което знаете, че ще ви достави удоволствие – не трябва да се притеснявате от това какво мислят околните. Забавлявайте се без да плащате данък обществено мнение.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар