Какви са истинските отношения между Уилям и Хари? (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Принц Уилям и принц Хари в лоши отношения?

Човек, близък до британското кралско семейство, издаде кошмарни новини за отношенията между принцовете Уилям и Хари. Оказа се, че много преди „Мегзит“ синовете на покойната принцеса Даяна и принц Чарлз са имали много проблеми помежду си.

Отношенията между двамата започнали да се влошават още през 2017-та година. Това се е случило, след като Уилям дал неочакван съвет на Хари за отношенията му със сегашната му съпруга Меган Маркъл.

Оказва се, че Уилям посъветвал Хари да не бърза да задълбочава отношенията си с бившата актриса. Тогава думите на по-големия принц обидили и ядосали по-малкия престолонаследник. „Не го слушаше и действаше по свой начин. Скоро направи предложениe за брак на любимата си и се ожени за нея. Оттогава в кралското семейство се случиха много неща, но пресата продължи да пише за трудните отношения между братята заради Меган.

Сега Хари и Уилям все още са в доста обтегнати отношения особено, след като херцогът на Съсекс се премести в Канада и се прости с кралските си задължения“, казва човекът, близък до кралското семейство.

„Не се разделиха добре, но и двамата изпитват облекчение, че вече всичко е свършило“, споделя той и допълва: „Може би Меган и Хари не са измислили всичко както трябва, но искаха да са щастливи. Кой може да ги обвинява за това?“.

В същото време според него през последните седмици Уилям и Хари започнали да общуват повече, което може да означава, че с времето ще могат да подобрят отношенията си.

Самите братя в официалния си коментар нарекли новината за своята вражда „лъжлива“. Те заявиха, че разпространената информация, че Уилям е казал, че той и брат му са станали „непознати един за друг“, е невярнa.

Стана ясно какви са отношенията между Уилям и Хари сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Стана ясно какви са отношенията между Уилям и Хари сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

„В британските и световни медии се появи невярна информация за връзката между херцозите на Кеймбридж и Съсекс. За братята подобни твърдения изглеждат обидни и вредни“, допълва човекът, близък до кралското семейство, пише fakti.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар