Джена проговори за отношенията с майка си (Вижте какво сподели певицата)

Гласувайте за статията

Джена прости на майка си

Джена опроверга последните слухове, според които е „зачеркнала“ семейството си по Коледа. Изпълнителката на „Яко ми е“ подчерта, че е в прекрасни отношения с близките си, но вметна, че какво във всяко семейство, в нейното също имало ситуации, които са доста лични и нямало да ги сподели. По думите й това вече е в миналото.

По Коледа Джена и мъжът й Атанас Стоев-младши дори били в родния й край и гостували на семейството й. „Уважавам моите родители и цял живот ще ги уважавам. Спекулации не искам да има, защото наистина ги обичам. Както при всяко семейство, имахме своите разминавания, но всичко е дошло на мястото си. Разумните хора винаги трябва да намират начин да комуникират и да стигат до любовта и обичта“, споделя Джена.

Тя повтори няколко пъти, че цени родителите си не само за това, че са й дали живот, а и за това, което са правили за нея. Давали й сила и подкрепа, за да може да завърши музикалното си образование, и са до нея през всички тези години.

Сестра

Джена спомена и сестра си, с която също в миналото имаше тежък конфликт. „Уважавам и сестра си, разбира се, защото тя беше неотлъчно до мен до момента, в който се запознахме с Насето и поехме по своя път“, сподели певицата, пише „Уикенд“.

Мъжът й Атанас Стоев-младши имал приятелски отношения със сестрата на Джена и дори често се чували. Тя дори ги поканила на рождения си ден, който е на 29-ти декември. Джена и Атанас не успели да я уважат на празника, тъй като пътували за участие, а после синът им настинал. След няколко дни се видели и празнували.

Конфликтът между Джена и семейството й избухна преди 3-4 години. Тогава певицата спряла да говори с майка си и сестра си, тъй като установила, че я крадат. Те непрекъснато я карали да им дава пари, а черешката на тортата била, че след като купила джип на сестра си, возилото уж било откраднато. Трябвало да се върне срещу откуп от 10 000 лева. Впоследствие Джена научила, че това било постановка, измислена от роднините й, за да й изкрънкат още пари.

Джена проговори за отношенията с майка си сн. Инстаграм

Джена проговори за отношенията с майка си сн. Инстаграм

Певицата разбрала с ужас и че родственицата й е преспала с тогавашното й гадже Джино Бианкалана само няколко седмици, след като тя се разделила с него.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар