Биограф: Хари никога няма да се излекува от загубата на Даяна (Вижте какво разкри)

Гласувайте за статията

Загубата на Даяна направила принц Хари нещастен човек

Принц Хари все още трудно преживява смъртта на майка си Даяна и неясната си роля на втори син. Това твърди кралският биограф Тина Браун. Британската писателка смята, че липсата на ясно предначертан път пред него и кариера, както и загубата на принцеса Даяна, са го направили нещастен човек.

На фона на това тя отбелязва, че чрез начина, по който принц Чарлз се е справил със скандала около брат си Андрю и оттеглянето от кралските задължения на Меган Маркъл и Хари, той е доказал, че е готов за поеме престола, пише „The New York Times“.

Тина Браун вярва, че в днешно време кралското семейство има тежката задача да се опитва да държи обществото на своя страна. Според нея голямо предизвикателство е да запазят мистиката около кралския живот и едновременно да присъстват в модерните канали за общуване като Инстаграм например.

Тина Браун счита, че нацията ще претърпи огромна криза, когато кралица Елизабет Втора почине. А прозренията на писателката идват на фона на нов срив в кралската фамилия – раздялата на най-големия внук на кралицата Питър Филипс със съпругата му след 12 години брак.

Близки на Отъм твърдят, че подобно на Меган Маркъл, тя иска да се върне в Канада, пише „Дейли Мейл“. Питър Филипс, който е син на дъщерята на кралицата принцеса Ана, не очаквал подобно искане от съпругата си. Той бил шокиран, а Елизабет Втора била разочарована. Питър и Отъм имат две деца – Савана (9 г.) и Айла (7 г.). Запознават се по време на състезание на Формула 1.

Двойката предизвика критики, след като продаде снимките от сватбата си през 2008-ма година на списание. Предполага се, че са взели за тях 500 000 лири.

Според Тина Браун принц Хари все още трудно преживява смъртта на майка си Даяна сн. Инстаграм/ kensingtoroyal

Според Тина Браун принц Хари все още трудно преживява смъртта на майка си Даяна сн. Инстаграм/ kensingtoroyal

Малко преди новината за развода избухна друг скандал. Питър Филипс скандализира с участие в китайска реклама на млечна фирма, предават от 24chasa.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар