Екстрасенс с невероятна прогноза за Меган Маркъл и Хари (Вижте какво чака херцозите)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл и принц Хари със стабилен и продължителен брак

Меган Маркъл и принц Хари ще имат второ момченце, прогнозира Мастер Хахан – екстрасенс и представител на африканско племе от магьосници. Според него бракът между принца и бившата актриса ще бъде стабилен и продължителен, защото те са обединени в личните си мераци и страдания.

„Хари е свикнал да получава почести, но сега ще му се наложи да стъпи на земята. Но това няма да го откаже от Меган, защото евентуален развод би го провалил завинаги. В тяхното семейство цари пълен патриархат – Маркъл е главата, той – изпълнителят. Това вече не учудва никого. В династията на Елизабет Втора винаги е било така“, коментира Мастер Хахан.

Нов живот

Междувременно от „US Weekly“ предадоха, че Хари бил изключително доволен от новия си живот в Канада. Неотдавна източници разкриха, че Меган категорично е заявила, че не съжалява за решението си да се оттегли от монархията и изглежда, че принцът е на същото мнение.

„Той е много щастлив във Ванкувър и е много по-спокоен. Засега не съжалява за нищо. Приоритетът му е да защити семейството си и е радостен, че се справя със задачата“, разкри анонимен говорител през изданието.

Но се оказва, че принцът и Маркъл всекидневно провокират бурни емоции в Бъкингамския дворец, въпреки че са на хиляди километри от него. Херзцозите на Съсекс за пореден път разгневиха кралските съветници, които ги обвиниха, че са се отнесли неблагодарно към Двора и че постъпката им да напуснат монархията е истински нож в гърба за Елизабет Втора.

Прищявки

„Семейството направи всичко възможно да угоди на прищявките им – ожениха се както искаха, получиха дома, офиса, парите, екипа и длъжностите, които искаха и всички ги подкрепяха безрезервно. От какво повече биха имали нужда? Те постъпиха адски несправедливо към кралицата, която въобще не заслужава подобно отношение. Семейството прие, че Хари и Меган искат да подходят различно и е готово да им помогне, а те се държат непростимо“, заяви анонимен помощник от Двора.

Твърди се, че въпреки опитите да се спазва добрия тон и Хари и жена му да бъдат подкрепяни като любими, макар и глезени деца, Елизабет Втора и останалите членове на монархията са изключително разстроени от развитието на събитията. Кралските съветници са убедени, че херцозите са взели решението самосиндикално и не са обсъдили намеренията си с никой друг от семейството.

Тайно бягство

Източник от Двора разкрива за „Дейли Мейл“, че Хари и Меган планирали тайно бягството си, докато били в Канада по време на коледната си ваканция. Съпрузите дори възнамерявали да пуснат собствен уебсайт, независим от кралската мрежа, и не споделили плановете си с пиар отдела в Англия.

Меган Маркъл и принц Хари с второ момченце сн. Инстаграм/ sussexroyal

Меган Маркъл и принц Хари с второ момченце сн. Инстаграм/ sussexroyal

„Всички са шокирани, разочаровани и тъжни от случилото се. Невероятно е колко подло постъпиха. Хари и Меган си мислят, че целият свят е срещу тях и подправят фактите, като изкарват монархията лоша, което е пълна глупост. А защо всичко това трябва да става пред очите на света, само те знаят. Но нямат истинска представа как ще станат финансово независими“, заявява втори съветник от  Бъкингам, предават от standartnews.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар