Лора Крумова се връща в бТВ (Примамиха я с рекордна заплата)

Гласувайте за статията

Журналистката не напусна случайно Нова тв, мести се при конкуренцията с по-висока заплата

Лора Крумова не е изгонена от Нова тв. Журналистката сама поискала да напусне като се отказала от договора си тъй като от конкурентната медия й направили изгодна оферта.

Говори се, че блондинката била видяна да води тайни преговори в софийски СПА хотел. Който се намира край Панчаревското езеро. Там Крумова била на работна почивка с две колежки от сутрешния блок на бТВ.

Преди да отиде в Нова тв Лора водеше съботно-неделните сутрешни предавания „Тази събота” и „Тази неделя”. След като напусна столът на пухкавата водеща бе наследен за малко от Антон Хекимян. Но него го повишиха и той започна да води всеки делничен ден предаването „Тази сутрин”.

Мястото му заеха Диана Любенова, Векилска и Жени Марчева. А след напускането си Мариана бе сменена от Алекс Кръстева.

Според последните слухове Лора Крумова щяла да се изявява в собствено предаване. Само, че още никой не знае на мястото на кое ще го прави. Самата тя обяви, че не къса с журналистиката , след като официално даде изявление, че напуска Нова тв.

Колегите на Лора Крумова я изпращат в майчинство подобаващо
Снимка: razkritia.com

Тогава тя призна, че работодателите й искали да се върне отново на екран след майчинството. Но тя решила да напусне по собствено желание. Което обаче й коствало приятелството с Галя Щърбева, която остана да работи в медията, предават от ХотАрена, цитирайки Ретро.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар