Къде и как Димитър Рачков се запозна с новата си изгора

Гласувайте за статията
Мария Игнатова била бясна от новата връзка на Рачков с русата силиконка

Близки до Димитър Рачков разкриват, че той се е запознал с екзотичната красавица преди около 3 месеца, по време на снимки на новата песен на братя Аргирови – „Ние“ – пише в. „Уикенд“. Във видеото към парчето участват плеяда родни знаменитости, сред които Криско, Рафи, Иво Аръков и самият Димитър Рачков. В същото видео като статистка се снима и колоритната блондинка Анита Димитрова.

Присъствали на снимките на видеоклипа разказват, че още тогава между моделката и шоумена прехвърчали интимни искри, които обаче били възприети от останалите като обикновена свалка и небрежна авантюра.
„Рачков се скъса да я майтапи, непрекъснато я занасяше, а тя в начолото се сърдеше. После се отпусна и започна да му отвръща на шегите. Накрая двамата си размениха телефоните и се разбраха да се чуят, за да пият кафе. Очевидно отношенията им са се задълбочили оттогава и са прераснали в нещо по-сериозно“ – коментират свидетели на първата среща между блондинката и шоумена.

Димитър Рачков и Анита Димитрова се сближили още повече покрай коледните празници. Нова година изкарали заедно, а след това блондинката решила да се нанесе в жилището на комика. Тя е отишла с него и на екзотичната ваканция на Малдивите.

Явно новото сърдечно увлечение на бургазлията е причината за гнева на Мария Игнатова. Неотдавна тя го нападна публично с обвинението, че се опитва да изтрие и общите им спомени. Според запознати Мария крояла планове пак да се събере с Митко и била бясна, че пътищата ѝ към него вече са отрязани заради нова, далеч по-млада от нея хубавица.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар