Бранко на Ани Салич тотално разорен (Запорираха имуществото му – Подробности)

Гласувайте за статията

Бившият на новинарката обяви фалит, Бранко окончателно разорен

След развода с Ани Салич в живота на Бранко настъпи пълна разруха. Която е не само в личен план, но и в бизнес отношение.

Според направена справка в Търговския регистър фирмата на продуцента е обявена в несъстоятелност, считано от 10 февруари 2018 г.

А бяхме млади и влюбени
Снимка: ХотАрена

На бившия мъж на чаровната водеща на новините е направен запор на всичкото му имущество, водещо се на негово име. Освен това бил даден на съд заради неизплатени заплати и осигуровки на работниците му. Така, че разоряването му не само е факт, но сърбина до ден днешен не може да се изправи на крака.

Той бил принуден да си изкарва хляба като общ работник за да си осигури доходи за преживяване. Бранко бил забелязан да се включва в организацията на снимките на новото риалити шоу „Игри на волята”.

Ани Салич,която вдигна ръце от бившия си съпруг още по време на брака им го оставила да се оправя сам. Те си поделиха всичко придобито след развода като за децата се разбрали без да спорят.

Така по-големият им син, който вече е пълнолетен отлетя за Хага където в студент. Дъщеря им Хана остана с майка си. Но от публикациите на сърбина се вижда, че тъгува за децата си.

Дали Ани Салич получава издръжка от бившия си не е ясно. Само, че нейните харчове за порасналите им наследници са доста по-големи, предават от ХотАрена, цитирайки Ретро.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Бранко на Ани Салич тотално разорен (Запорираха имуществото му – Подробности)”

  1. гочо

    февр. 20. 2020

    сали анич е тлъста баба

Добавете коментар