Шефовете на полицията Христо Терзийски и Георги Хаджиев с разкрития за банковите обири!

Гласувайте за статията

Христо Терзийски и Георги Хаджиев проговориха за зачестилите напоследък банкови обири!

Първите подробности за мерките, които са взети срещу банковите обири, разкриха началникът на „Национална полиция“ главен комисар Христо Терзийски и директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджиев.

Христо Терзийски

Христо Терзийски и Георги Хаджиев с подробности за банковите обири

Темата е обсъдена подробно на спешна среща на всички шефове в системата, свикана от вътрешния министър Младен Маринов.

За вчерашния обир е ясно, че са иззети охранителните камери на банката и 12 000 лв. Това разкри Георги Хаджиев, пояснявайки, че няма връзка между обира на Банка ДСК и Пощенска банка.

Днес от 10:00 часа е била проведена среща между представители на всички банки в София и ръководството на СДВР, на която са обсъдени мерките срещу банковите обири.

„Нападенията над такива клонове имат широк обществен отзвук и ние сме активно ангажирани да открием извършителите. Самите банки ни съдействат, предоставят ни много обем на видеозаписи, разговаряме с очевидци и сме отворени за нови сигнали от очевидци. При някои от инцидентите имаме доста добро видеонаблюдение, което е предоставено от самата банкова институция.“, разкри Христо Терзийски.

Въз основа на доказателствата може да се предположи, че става дума за едно и също лице, участвало в банковия обир сега и в такъв в края на миналата година, допълни Хаджиев.

Източник: ПИК

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар