Дженифър Анистън изневерила на Брад Пит с Джоуи от „Приятели”!? (Пикантни подробности)

0

Актрисата кръшнала на Брад Пит с Мат Лебланк докато още били женени

Дженифър Анистън, която не слиза от страниците на таблиодите заради евентуалното подновяване на връзката й с Брад Пит сама сложила рога на бившия си съруг.

Актрисата му изневерила с колегата си от сериала „Приятели” Мат Лебланк. Анистън стана много известна с хумористичната поредица, която се гледа с интерес от най-различни генерации, но нейните фенове останаха шокирани от признание на бащата на екранния Джоуи.

Снимка: Гугъл

Пол Лебланк в интервю за списание Star казва, че синът му имал връзка с Анистън по време на снимките на „Приятели”. „Те се целували и натискали в съблекалнята”, разкрива възрастния мъж, чийто син по време на аферата си с Джен бил женен за Меласа Макнайт.

След като новината излезе в пресата говорител на актрисата веднага опроверга информацията и каза, че Пол Лебланк откровено лъже.” Това е лъжа, Дженифър никога не е била в романтична или сексуална връзка с Мат” се казва в съобщението, изпратено до медиите, предават от hitportal.com.mk.

С оглед на това, че Мат и неговият баща Пол не си комуникират от години може да се направи извод, че стария Лебланк разказва тази измислица  само и само да провлече внимание към себе си. Така, че обожателите на Джен могат спокойно да си отдъхнат. Тя не е изневерила първа на Брад и няма пречка отново да се съберат.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.