Хороскоп за 13 февруари, четвъртък – от Везни до Риби

Хороскоп за 13 февруари, четвъртък – от Везни до Риби
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Кети Мартинова, публикуван във в. „24 часа“

Везни
Не се впускайте в рисковани спекулации. От вас се искат хладнокръвие и трезва мисъл, така че бъдете нащрек и не се увличайте прекомерно. И в работата, и в личния живот дръжте умерената линия. Крайностите не са във вашето амплоа, така че не действайте под влияние на емоциите си.

Скорпион
Наред с приятните има и неприятни изненади днес. Старайте се да държите емоциите си под контрол и не бързайте да изказвате мнение или да правите каквото и да било, без да обмислите ситуацията докрай. Вечерта организирайте среща с приятели, която ще ви подейства освежаващо.

Стрелец
Обстоятелствата не са подходящи да прокарате днес идеите и инициативите си. Не се инатете, изчакайте по-подходящо време и не унивайте, ако по една или друга причина не осъществите своите замисли до край. Иначе казано, не залагайте на големи очаквания и така няма да се разочаровате впоследствие.

Козирог
Днешните събития са противоречиви, затова внимавайте да не станете жертва на заблуди или на собствените си завишени очаквания. Дошло е време да отделите плявата от зърното и да наблегнете само на онова, което наистина е реално и полезно за вас. Заложете на търпението.

Водолей
Поставили сте си високи цели, но сами знаете, че до осъществяването им е нужно още време. Дообработвайте и шлифовайте своя план и изчакайте подходящата възможност, която ще ви развърше ръцете. Не бързайте и в любовта. Търпението е вашият съюзник сега.

Риби
Днес е силен ден за вас. Ако направите решаваща крачка, скоро ще се доберете до независимостта, към която се стремите. Може да става дума за работата, а може да се отнася и за нещо от голямо значение за вас. Затаете дъх и се прецелете точно в десетката на мишената, която сами сте очертали.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар