Хороскоп за 13 февруари, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на астроложката Кети Мартинова, публикуван във в. „24 часа“

Овен
Четвъртък ви готви изненади. Само че наред с приятните има и неприятни. Старайте се да държите емоциите си под контрол и не бързайте да изказвате мнение или да правите каквото и да било, без да обмислите ситуацията докрай. Иначе казано, избягвайте крайностите и се придържайте към умерената линия.

Телец
Не правете прибързани стъпки и не се поддавайте на емоции. Преди всичко обмислете ситуацията докрай и подхождайте към делата си критично, отделяйки възможното от невъзможното. Възможно е някои от вас да отменят пътуване, а други среща. Не е ден за вземане на важни решения.

Близнаци
Изчакайте развоя на събитията. Те ще ви подскажат коя е най-почолившата тактика. Не става дума за обицчайните всекидневни ангажименти, а за бъдещето на нещо важно за вас. При някои стартират домашни промени, други ще се справят с предизвикателства в професионален план.

Рак
В днешния ден съдбата е във ваши ръце. Достигнали сте до важен момент, така че не позволявайте никакви препятствия да попречат на устрема ви. Настъпва решаващата фаза, свързана с нови възможности или освобождаване от стари проблеми. Това обаче няма да стане внезапно, така че се заредете с търпение.

Лъв
Ситуацията бързо се променя. Вложете всички сили в започнатото, няма да съжалявате. Разпределете добре времето си и действайте. Нагласата за победа най-сигурно ще ви отведе до целта. Оживление има и на любовни фронт. Нямайте големи очаквания обаче, за да не се разочаровате впоследствие.

Дева
Не се бавете, направете стъпка или действие, които са важни за бъдещето на делата ви. Не се страхувайте, шансовете ви са многообещаващи. Само трябва да бъдете по-настоятелни. Ще ви сгрее интимна радост. Обърнете по-голямо внимание на близките си, които имат нужда от вас и очакват подкрепа.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар