Натали Трифонова се обясни в любов

Гласувайте за статията

Очарователната Натали Трифонов се обясни в любов с горещо признание

Натали Трифонова показа любовта си към своя любим с горещо признание. „Давам се само на един“, с тези думи тя засвидетелства чувствата си. Освен в национален ефир, блондинката показа любовта си  със снимка с надпис „Твоя“. Последва кратко и точно послание с една дума – „Негова“.

Синоптичката не издаде повече подробности за мъжа в живота си. Но вероятно става въпрос за Доан Хасан. Преди време самата тя разкри, че има връзка с него.

Любовта им датира още от ученическите години. Към днешна дата блондинката е готова да създаде семейство с любимия си. Но докато това се случи, Натали мечтае за пътешествия в най-екзотичните кътчета на света. И смело сбъдва мечтите си.

Красавицата успя да посети Куба, Френската ривиера, Санторини и други райски кътчета.

В рубриката си bTV, в която представя различни държави и забележителностите им, красавицата многократно е споделяла желанието си да отмаря с коктейл в ръка под палмите на най-екзотичните курорти.

Натали Трифонова дори намекна какъв подарък очаква от любимия си, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

„Вижте хората по света какви дворци правят за своите любими. Няма ли кой да построи за нас такива палати и така да засвидетелства любовта си“, заяви блондинката пред колежката си Диана Любенова.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар