Принц Чарлз с планове за бъдещето след смъртта на Кралицата

Принц Чарлз с планове за бъдещето след смъртта на Кралицата
5 (100%) 1 vote

Принц Чарлз вече има планове за бъдещето

Принц Чарлз вече крои планове за бъдещето за времето, в което Кралицата няма да е сред живите.

Не е изключено след кончината на Елизабет Втора, той да се откаже от името, с което е роден. Вероятно Чарлз ще бъде обявен за крал под името Джордж, според коментатор по кралските въпроси на Острова. Пред „Дейли Стар“ той е заявил, че този сценарий е напълно възможен, пише Марица.бг.

Чарлз ще наследи Елизабет II и с това ще сложи край на най-дългото монархическо управление. Очакванията на обществеността той да бъде обявен за крал под името Чарлз III, вероятно няма да станат реалност.

Според кралските правила Чарлз, чието пълно християнско име е Чарлз Филип Артъър Джордж, може да избере всяко едно от имената си при наследяването на трона.

През 2005 година се заговори, че той ще се откаже от името си заради неприятните асоциации, с които британците го свързват.

Чарлз Първи остава в историята като единствения монарх, съден и екзекутиран за измяна. Неговият син Чарлз II ще остане запомнен с бурния си любовен живот. Той управлява по време на чумата и Големия пожар в Лондон.

Експерти по кралските въпроси препоръчват на Чарлз да се откаже от името си. Според тях е напълно възможно той да избере името Джордж и да управлява като Джордж III.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар