Приближен до кралското семейство с шокиращи разкрития за отношенията на принц Хари и Уилям

Гласувайте за статията

Приближен до британското кралско семейство направи шокиращи разкрития за отношенията между принцовете Уилям и Хари

Източник от обкръжението на кралското семейство направи шокиращи разкрития за отношенията на братята Хари и Уилям. Оказа се, че отношенията между тях са обтегнати много преди „Мегзит“. От години синовете на покойната принцеса Даяна и принц Чарлз са имали много противоречия помежду си.

Влошаването на отношенията им започнало през 2017 година. Тогава Уилям си позволил да посъветва брат си по въпрос, свързан с отношенията му с настоящата му съпруга Меган Маркъл.

Съпругът на Кейт Мидълтън посъветвал Хари да не бърза с обвързването с актрисата. Думите му обидили много по-малкия принц.

Източникът допълва, че Хари никога не е слушал по-големия си брат.

„Скоро след съвета на Уилям, той направи предложение за брак на любимата си и се ожени за нея. Оттогава в кралското семейство се случиха много неща, но пресата продължи да пише за трудните отношения между братята заради Меган, споделя приближеният до кралското семейство.

Той допълва, че към днешна дата Хари и Уилям са в още по-лоши отношения. Особено след решението на херцога на Съсекс се премести в Канада и се прости с кралските си задължения, пише Марица.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар