Галя от Каризма към Мадона: И аз съм като теб! (виж резила)

Галя от Каризма към Мадона: И аз съм като теб! (виж резила)
5 (100%) 1 vote

Галя от Каризма се взе за звезда от ранга на Мадона у нас!

Огромно самочувствие демонстрира Галя от Каризма. Дуетната половинка на Миро се има за истинска легенда и се оприличава на същинската Мадона.

Галя от Каризма

Галя от Каризма стана за резил пред Мадона

Родната певица изгледа на живо концерта на Мадона в Лондон. Тя вече не се занимава активно с музика, но смята че талантът е вече. По някакъв начин Галя успява да се промъкне зад сцената, където пред очите й се появява иконата на музиката. Галка веднага тръгва към поп дивата с идеята да я заговори.

„Хей, аз съм като теб, само че у нас в България“, избърборва на английски Галя в опит да привлече вниманието на Мадона. Но уви, световната звезда изобщо не отразява родната певица. Това не спира устрема на Галя, която всячески се опитва да създаде контакт с Мадона. Бившата половинка на Миро в рамките на минута говори до звездата, но тя изобщо не е забелязва. И не й връща послание.

Наскоро Галя се завърна за кратко в България. Тя е във форма и почти не е мръднала в сравнение с последните години. От години Галя Курдова, както е цялото име на бившата вокалистка на „Каризма” върти собствен бизнес в Англия. Певицата има фирма за почистване и по думите й е доста успешна, пише „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар