Джей Ло си навлече гнева на природозащитниците

Джей Ло си навлече гнева на природозащитниците. Финалът на Супербоул бе миналата седмица, но със сигурност още дълго време ще се говори за него. На полувремето Дженифър Лопес и Шакира направиха уникално шоу. И въпреки че пяха на плейбек, двете диви бяха "залети" със суперлативи в социалните мрежи. Както винаги, намериха се и хора, които да ги критикуват. Организацията за защита правата на животните "PITA" излезе със своя позиция в Туитър за изпълнението на Джей Ло. Освен че изпя едни от най-големите си хитове и показа уменията си да танцува на пилон, певицата се открои и с нестандартни тоалети. Един от тях разгневи природозащитниците, а именно огромното знаме на Пуерто Рико, което тя развяваше по време на едно от изпълненията, в което се включи 11-годишната й дъщеря Еми. От "PITA" заявяват, че знамето в синьо, бяло и червено е изработено от истински пера, заради което са одрани голям брой птици. Въпросното наметало е дело на "Versace". За него са отишли общо 40 000 пера, стана ясно след края на Супербоул. Заради обвиненията, от модния гигант бяха принудени да отговорят на нападките в Инстаграм. Те защитиха Джей Ло и уточниха, че птиците, използвани за знамето, не са убити по нехуманен начин.

Изпълнения

По-рано Лопес и Шакира бяха обвинени, че изпълненията им са п*рнографски - заради танците и костюмите, които не са били подходящи за гледане от малки деца. "И двете сме уважавани изпълнителки. Освен това сме майки и сме много внимателни към това, което правим". Така Джей Ло отговори на критиките и уточни, че тя и Шакира са направили едно истинско празненство на "жените и латино културата" и няма да позволи негативите за него да й развалят изживяването.

Послания

По думите на латино Дивата, едно от посланията, което тя се надява да предаде чрез Супербоул, е повече момичета да бъдат уверени в себе си и да се гордеят с това, което са. [caption id="attachment_618931" align="aligncenter" width="300"]Природозащитници скочиха на Джей Ло след Супербоул сн. YouTube Природозащитници скочиха на Джей Ло след Супербоул сн. YouTube[/caption] Според информация на списание "Forbes", двете изпълнителки не са взели нито стотинка за участието си на събитието. Но за сметка на това то ще им донесе хиляди позитиви и определено ще увеличи популярността им сред хората, пише tialoto.bg.