Меган и Хари с договор за 1 милиард долара (Кой направи астрономическата оферта?)

Гласувайте за статията

Меган и Хари с астрономически договор за „Голдман Сакс“

Меган и Хари печелят 1 милиард долара. Херцозите на Съсекс са на път да направят удара на живота си, само няколко седмици след като напуснаха кралското семейство. Двойката е на път да спечели повече пари, отколкото е годишната издръжка на цялото кралско семейство. При това само за една година.

Успехът се крие в договор на банката „Голдман Сакс“. Най-голямата финансова институция в Америка планира да ги привлече да работят като нейни представители.

Без значение, дали ще са представители на компанията на официални събития, или ще участват като рекламни лица и говорители, Меган и Хари ще получават астрономически възнаграждения. Те ще последват примера на Дейвид Бекъм и Гуинет Полтроу, които също бяха представители на банката.

Единственото препятствие между семейството и банката е фактът, че репутацията на компанията е малко противоречива. И през 2007 — 2008 година имаше обвинения, че са завлекли умишлено свои инвеститори, като са ги въвели в заблуждение за стойността на високорискови ипотеки.

Предстои да видим дали двамата все пак ще приемат, но ако това се случи, то Меган и Хари ще натрупат състояние само за няколко месеца. При това, без да е необходимо за херцогинята да се връща на работа като актриса в Холивуд.

Засега двамата обмислят варианта, но преговорите текат и вероятно Съсекс ще успеят да си осигурят най-изгодното споразумение. Адвокатите на двойката са от кралския екип и ще прегледат договора под лупа, за да са сигурни, че това няма да застраши кралицата и кралското семейство.

Меган и Хари с договор за 1 милиард долара сн. Инстаграм

Меган и Хари с договор за 1 милиард долара сн. Инстаграм

Междувременно, в Лондон, принц Чарлз и принц Уилям демонстрират забележителна сплотеност и единство. Двамата бяха на посещение в рехабилитационен център, в който ги придружиха и съпругите му. Кралският двор упорито се опитва да докаже, че монархията е стабилна и всичко е наред, независимо от трусовете. А и принц Чарлз печели все по-голяма обществена подкрепа и се превръща в харесван бъдещ владетел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар