Смъртта на Уитни Хюстън все по-мрачна (Изплуваха зловещи тайни около певицата)

Гласувайте за статията

Осем години след смъртта на Уитни Хюстън загадките около нея не спират

Осем години след смъртта на Уитни Хюстън загадките около изпълнителката продължават. Почитатели на изпълнителката още помнят трагичната й смърт в хотел в Хюстън, където имаше концерт.

На 11 февруари през 2012 година, Уитни е открита в хотел „Хилтън“, където се удави във ваната на апартамента си. Странното е, че върху тялото на певицата са открити следи от охлузвания, наранявания и други белези.

Наскоро изплуваха още подробности от доклада на патолозите, които разкриват зловещи факти. Според изследователите, на гърба си певицата имала изгорени участъци кожа. Открити са охлузвания и „смъкване на кожата“ и по краката й.

В нощта на трагедията Уитни споделила, че не се чувства добре. И отпратила асистентката си с думите, че ще си легне, тъй като я боли гърлото. По-късно асистентката й я е намерила във вана с гореща вода, в която се удавила. Изпълнителката просто заспала и загинала по изключително нелеп начин.

Странното е, че от вътрешната страна на лявата й ръка, близо до лакътя е имало видима следа от игла.

Аутопсията установила още, че зъбите й също са в лошо състояние и е загубила 11 предни зъба заради маратоните с дрога и кокаин.

Трагедията с Уитни обаче не приключва до тук. Преди няколко години подобна трагична смърт застига и дъщеря й Боби Кристина. Единствената дъщеря и наследница на певицата се жени за осиновения си брат Ник Кенън. Две години след сватбата им, тя е намерена почти удавена във ваната. Точно като майка си. Повече от два месеца Боби Кристина се бори за живота си, но накрая умира.

Смъртта на Уитни Хюстън продължава да е загадка сн. Уикипедия

Смъртта на Уитни Хюстън продължава да е загадка сн. Уикипедия

Ник Кенън отрича да я е убил, като твърди, че нейното психично състояние е било крайно нестабилно. Кенън твърди, че Боби Кристина на няколко пъти опитала да се самоубие със свръхдоза и във ваната като майка си. За съжаление обаче последния път той не успял да я спаси.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар