Край на идилията! Лепа Брена се скара със снаха си

Гласувайте за статията

Лепа Брена се скара със снаха си

Край на идилията! Само няколко месеца продължи идилията между Александра Прийович и Лепа Брена. Съпругата на Филип Живойнович и певицата са в доста лоши отношения, а причината е почивка до Дубай.

Малко след празниците Брена решила да си отдъхне за няколко дни в емирството и поканила Филип и Александра да пътуват с нея и семейството й. Младоженците приели, тъй като били доста натоварени от разширяването на бизнеса си. Ден преди да отпътуват обаче, Брена им напомнила да си подготвят пари, за да платят хотела. Двойката останала много неприятно изненадана, тъй като очаквали, че певицата ще плати всички разноски.

„Лепа Брена покани Филип и Александра с нея и Бобан на почивката. Двамата в момента работят върху разширяване на бизнеса и нямат много време. Въпреки това решиха да я зарадват и да пътуват с нея. Оказа се обаче, че не разбрали правилно поканата, тъй като тя им каза малко преди пътуването, че трябва да си приготвят пари за разходите в хотела“, казва източник, присъствал на семейната ваканция.

„Те останаха много неприятно изненадани. Мислеха, че щом Брена е отправила поканата, значи тя и плаща. Но уви — оказа се, че тя е платила само самолетните им билети, но не и престоя. Александра се почувства много неловко. Не бяха заделили такива пари за почивка, но имаха спестявания от сватбата. Решиха да не развалят настроението на компанията си и платиха, но бяха много засегнати. По време на почивката снаха и свекърва не си размениха повече от няколко думи. И освен на храненията, нито веднъж не се срещнаха извън хотела. След това не са си проговорили. Беше ужасна почивка“, твърди още източникът.

Лепа Брена и снаха й се смразиха сн. Инстаграм

Лепа Брена и снаха й се смразиха сн. Инстаграм

Филип и Александра се ожениха миналата година на шумна церемония. Снаха и свекърва винаги са демонстрирали отлични отношения. Но след тази почивка двете не са си проговорили и избягват да се появяват заедно, където и да е.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар