Дженифър Анистън и Анджелина Джоли във война за приятелство с Меган и Хари

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън и Анджелина Джоли воюват за приятелството на Меган и Хари

Необичайна война се развихря в Холивуд. Актрисите Дженифър Анистън и Анджелина Джоли воюват, но не за Брад Пит, а за принц Хари и Меган Маркъл. Изглежда невероятно, но кралската двойка се превърна в ябълка на раздора за двете дами. Актрисите изразили желание да се сближат с херцозите по време на престоя им в Америка.

Приятелството с Меган и Хари е една от най-желаните връзки в Холивуд в момента. А куп звезди се опитват да се домогнат до тях. Изненадващо, но сред тях се отказаха и две от най-популярните дами в шоубизнеса. Некоронованите кралици на Холивуд – Дженифър Анистън и Анджелина Джоли.

Трагикомичното е, че двете актриси са по-популярни с любовния си живот, а не с ролите си в киното, въпреки че направиха запомнящи се роли. И явно сега са решили да станат още по-популярни с близостта си до кралското семейство.

Засега нито една от тях не може да се похвали с подобно приятелство, но пък за сметка на това друга една звезда може да се похвали, че е вечеряла с тях.

Според изданието „Page Six“ Меган Маркъл и принц Хари са били видени на среща с певицата Дженифър Лопес и Алекс Родригес. „Те отлично се разбираха с Дженифър и Алекс. Джен дори покани кралската двойка да им гостува със сина си Арчи и да играе с децата й“, разказва свидетел, който вечерял в същия ресторант и слушал за какво разговарят.

Дженифър Анистън и Анджелина в задочна война за приятелство с Меган и Хари сн. Уикипедия

Дженифър Анистън и Анджелина в задочна война за приятелство с Меган и Хари сн. Уикипедия

Що се отнася до Дженифър Анистън и Анджелина Джоли, нито една от тях не е коментирала мълвата, че търсят приятелство с кралската двойка. Алекс Родригес и Дженифър Лопес също мълчат по въпроса. За разлика от повечето звезди, Дженифър Лопес държи личния си живот далеч от очите на пресата. И в много редки случаи позволява на феновете си да надникнат в него.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар