Хороскоп за 12 февруари, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Везни
Внимавайте с кого споделяте нещо лично днес – на всички ще реагират така, както сте очаквали. Ще изпитате известно разочарование. Това обаче не трябва да разваля настроението ви. Отделете време само за себе си и обмислете някои планове и идеи. Обърнете внимание на здравето си. Вечерта отделете време за среща с приятели, която ще ви подейства освежаващо.

Скорпион
Денят ви ще е стресиращ и натоварващ. Изморени сте – затова и проблемите ви изглеждат по-големи и по-сериозни, отколкото са в действителност. Не приемайте трудни задачи и предизвикателства на работното място. Имате нужда от почивка. Вечерна среща с приятели ще ви зареди, така ще се заемете с организацията ѝ.

Стрелец
Напоследък получавате вдъхновение от миналото – щесате се за приятни спомени. Освен това изникват и някои проблеми, които още не сте решили. Крайно време е да го направите – омбислете ги внимателно, посъветвайте се с сякои близък и вземете решение, колкото и неприятно да ви е. Повече толерантност ще ви бъде от полза.

Козирог
Напоследък сте объркани – отскоро гледате на някой близък в романтична светлина, а никога дори не сте си го помисляли. Днес е подходящ ден да се срещнете с човека и да му загатнете за тези чувства, а после се пуснете по течението. В професионален план обаче ви очаква натоварен ден, затова се мобилизирайте в максимална степен.

Водолей
Обръщате твърде много внимание на околните, но това ви прави разсеяни. Денят ви ще е натоварен. Най-добре е да поставите себе си на първо място и да се фокусирате върху изпълнението на задачите си. Насладете се на любимото си занимание – имате нужда от развлечение. Ще получите новина, която ще ви обърка, но това ще бъде само временно.

Риби
Обърнете внимание на финансовото си състояние – напоследък вероятно сте изгубили контрол. Ще се наложи да намалите разходите си и да ги и да се ограничите от някои удобства. Прекарайте вечерта със семейството си. Някой близък ще се допита до вас за съвет. Бъдете искрени, от мнението ви зависи решаването на проблема му.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар