Хороскоп за 12 февруари, сряда – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Овен
Имате някакъв личен проблем – чувствате се несигурсни. Опитайте да намерие решение на затруднението сами, защото едва ли имате желание да го споделите с някого. Имате финансов колапс, за който също е добре да помислите – ще ви де наложи да намалите разходите си и да ограничите някои удобства засега. Иначе казано, минете на пестелив режим.

Телец
Имате нужда да говорите с половинката си – усещате, че напоследък има някакво напрежение между вас, но сте решили да го игнорирате. Погледнете и от нейната гледна точка, стойте далеч от конфликти. Ще мине време, докато намерите решение на проблема, затова бъдете по-внимателни. Не правете резки движения и бъдете умерени.

Близнаци
Напоследък обръщате твърде много внимание на околните – може да сте направили погрешно впечатление на някой. Добре е днес да запазите някаква дистанция и да се фокусирате върху вашите задачи. Имате нужда да помислите върху някой проект, който може да се окаже печеливш. Обърнете по-голямо внимание на близките си.

Рак
Вероятно имате нужда от нови хора в живота си – напоследък ежедневието ви се струва скучно и еднообразно. Опознайте някой нов колега и ще останете изненадани от това колко общо има помежду ви. Излезте с приятели и се забавлявайте вечерта. Възможно е интересно запознанство, което бързо ще прерасне в добро приятелство.

Лъв
Денят ви ще е натоварен и стресиращ. Въпреки това ще успеете да запазите спокойствие и да намерите време за всичко. Обърнете внимание на половинката си – забелязвате, че нещо не е наред. Отделете време само за себе си и си починете. Иначе казано, отдайте се на любими занимания, които ще ви разтоварят и ще ви заредят с енергия.

Дева
Днес се чувствате спокойни и отпочинали. Ще срещнете някои затруднания, докато изпълнявате задачите си. Не се стресирайте – ако не можете да се справите сами, помолете някой за помощ. Обърнете внимение на семейството си – ще получите интересна новина. От вас зависи дали ще я разтълкувате с положителен или отрицателен знак.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар