Съдят Джей Ло и Шакира (Вижте как си навлякоха гнева на феновете)

Съдят Джей Ло и Шакира (Вижте как си навлякоха гнева на феновете)
3 (60%) 1 vote

Свещеник от Охайо съди Супербоул заради Джей Ло и Шакира

Джей Ло и Шакира успяха да запалят сцената на Супербоул на 2-ри февруари. Изпълнението им дълго време обикаляше социалните мрежи, а феновете не можеха да се насладят на двете красавици. Те не само изпяха едни от най-големите си хитове, но и показаха завидни умения в танците. Един мъж обаче не харесал представянето на дамите и дори се е почувствал застрашен, че няма да попадне в рая.

Дейв Доубърмайър е християнски активист и свещеник в американския щат Охайо. Той публикува клип във Фейсбук, в който се възмущава от видяното по телевизията по-рано през февруари. Затова Дейв решава да подаде иск срещу Лигата по американски футбол, „Пепси“ и телевизия „Фокс“. Причината – вкарване на п*рнографско съдържание в дома му.

Според ищеца, гледането на такова нещо ще му поречи да влезе в рая. Затова той иска обезщетение от 867 млрд. долара за нанесените вреди. Доубърмайър добавя още, че Шакира и Джей Ло са омърсили светостта на дома му.

„Включвам телевизора, за да гледам футбол, а не танци на пилон“, казва той пред „Daily Caller“. Свещеникът твърди, че Дженифър Лопес е твърде стара, за да носи толкова разкрепостени дрехи. Въпреки че Доубърмайър не иска да определя на хората какво да гледат и с какво да се забавляват, той смята, че Американската футболна лига „нямат право да излъчват п*рно на полувремето на мача“.

В иска на пастора се съобщава още, че латиноамериканските изпълнителки са виновни за омърсяването на детското съзнание. „Имаше ли предупреждение, че вашият 12-годишен син, чиито хормони бушуват, може да се възбуди от тези сцени?“, пита пасторът, пише tialoto.bg.

Съдят Джей Ло и Шакира заради танците на пилон на Супербоул сн. YouTube

Съдят Джей Ло и Шакира заради танците на пилон на Супербоул сн. YouTube

В момента Дейв Доубърмайър е в търсене на адвокат, който да заведе дело срещу НФЛ, „Пепси“ и „Фокс“ за 867 млрд. долара.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар