Принц Уилям и Кейт Мидълтън с важна мисия (Вижте каква)

Гласувайте за статията

Принц Уилям и Кейт Мидълтън връщат туристите в опожарена Австралия

Принц Уилям и Кейт Мидълтън връщат туристите в Австралия. След оттеглянето на принц Хари и Меган Маркъл графикът на херцогът и херцогинята на Кеймбридж е препълнен. И докато бившата актриса и Хари се наслаждават на новия си живот в Канада, Кейт и Уилям продължават усърдно да изпълняват ангажиментите си към кралското семейство.

Много скоро херцогът и херцогинята на Кеймбридж ще посетят опустошените от пожарите райони на Австралия, за да подпомогнат при възстановяването им, пише „Сидни морнинг трибюн“. Кейт и Уилям ще получат официалната покана за посещение на опустошените части на страната от премиера на Австралия Скот Морисън до края на седмицата.

Посещението на херцогът и херцогинята на Кеймбридж ще има няколко цели. То ще трябва да привлече вниманието на обществеността към районите, които се нуждаят от финансова и друга помощ, както и да върне туристите в пострадалите области.

В Австралия принц Уилям и Кейт ще се срещнат с огнеборци и доброволци, както и с пострадали от природното бедствие. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж не са посещавали Австралия от 2014-та година.

Стотици населени места в югоизточна Австралия бяха засегнати от горските пожари тази година. Експерти ги определят като най-тежките в историята. В тях загинаха 33 души. Повече от 2000 домове изгоряха. На 5-ти януари Уилям и Кейт публикуваха емоционално изявление. В него казаха, че гледат с ужас как горят пожарите в Австралия.

Властите в страната очакват посещенията на туристи тази година да бъдат между 10 и 20 процента по-малко, като много хора са се отказали да посетят Австралия точно заради големите пожари, предават от standartnews.com.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън връщат туристите в Австралия сн. Инстаграм/ kensintonroyal

Принц Уилям и Кейт Мидълтън връщат туристите в Австралия сн. Инстаграм/ kensintonroyal

Според британските медии, Уилям и Кейт са се сближили много след напускането на Хари и Меган. Натовареният график на херцогът и херцогинята на Кеймбридж ги е сплотил като никога досега. Двамата се подкрепят безрезервно и са в пълна хармония, казва източник пред „US Weekly“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар