Емоции под налягане избухват в „Хелс Китчън“ (Вижте повече за участниците)

Гласувайте за статията

„Хелс Китчън“ с нов сезон от 25-ти февруари

Емоции под налягане избухват в новия сезон на „Хелс Китчън“. Близо 1500 кандидати премериха сили за участие в трети сезон на най-горещото кулинарно шоу в света. А желаещите професионалисти бяха повече от миналата година. Кастингът приключи. Вече са ясни готвачите, които ще се справят с трудните задачи и предизвикателства в „Кухнята на Ада“ под зоркия под на шеф Виктор Ангелов.

18-те участници, които ще прекрачат прага на „Хелс Китчън България“ на 25-ти февруари са изявени индивидуалисти, амбициозни, със сериозен опит в кухнята, но и доста емоционални. „Хелс Китчън“ е шоу, което показва на зрителите не само истински кулинарни висоти и готвачи, които след края на сезона правят огромна крачка в развитието на своята кариера, но е и шоу отвъд точката на кипене.

Мото

Не случайно мотото на третия сезон е „Емоции по налягане“. Със сигурност трябват сърце и душа, за да бъдеш истински професионалист в кухнята. Това ще очакваме да покажат участниците ни този път – наравно с кулинарните си имения и знания дали овладяването на емоциите в кухнята може да ги превърне в истински топ готвачи“, коментират продуцентите на „Хелс Китчън България“.

Всички 18 участници в третия сезон на „Хелс Китчън“ се определят като състезателни натури и лидери, които ще се борят за 100-те хиляди лева и договор в ресторанта на шеф Виктор Ангелов със зъби и нокти. Сблъсъкът на индивидуалности, амбиция, хъс, както и завиден опит в кухнята, със сигурност ще ни осигури взривоопасни емоции и горещ кулинарен сезон.

Мъже

Средната възраст на мъжкия отбор е малко преди Христовата – 30 години. Най-младият участник е на 24, а най-възрастният на 39 години. Повечето от тях живеят и работят в чужбина.

Сред тях има шеф готвач в един от най-елитните хотели от веригата „Джумейра“ в Лондон, готвил за много известни личности, сред които Джейсън Стейтъм и футболният отбор на „Манчестър Юнайтед“. Има главен готвач на 5-звезден круизен кораб на световната компания „Вайкинг“, няколко носители на награди от престижни кулинарни конкурси, шеф в топ френски ресторант със звезда Мишлен, както и шеф готвач на голям хотелски комплекс в Германия.

Артистични, мотивирани и самоуверени ще са мъжете в „Хелс Китчън“ тази година. Готови са да предизвикват себе си до краен предел, да постигнат още по-големи кулинарни висоти, като се учат от най-добрия и бленуват за собствен ресторант. А един от тях мечтае Гордън Рамзи да прочете личната му книга с кулинарни рецепти.

Жени

Дамите няма да им отстъпват. Тяхната средна възраст е малко по-висока – 35 години. Най-младата участничка е на 24 години, а най-възрастната дама е на 51. И те ще покажат висок кулинарен професионализъм и умения да се справят с напрежението в „Кухнята на Ада“.

Сред участничките има истински ветеран в кухнята с 26-годишен опит, както и главни готвачи на големи български хотели. Дамите определят себе си като упорити и амбициозни, умеещи да се справят с предизвикателствата и да импровизират в кухнята. Артистични и със скрити таланти, сред които пеенето и народните танци. Интересното е, че почти всички мечтаят да скачат с парашут или с бънджи.

На въпроса как бихте описали шеф Виктор Ангелов  и 18-те участника дават един и същи отговор – „респект и уважение“, за мнозина той е любимият готвач, от който искат да се учат.

"Хелс Китчън" с нов сезон от 25-ти февруари сн. Фейсбук

„Хелс Китчън“ с нов сезон от 25-ти февруари сн. Фейсбук

Този път „Кухнята на Ада“ ще бъде завладяна и от красота – и мъжете, и жените има какво да покажат – атлетичност и дори зашеметяваща външност, характерна повече за някое модно шоу, отколкото за кървава кулинарна битка. Освен това повечето от претендентите за титлата топ готвач са необвързани, пише nova.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар