"Хелс Китчън" с нов сезон от 25-ти февруари

Емоции под налягане избухват в новия сезон на "Хелс Китчън". Близо 1500 кандидати премериха сили за участие в трети сезон на най-горещото кулинарно шоу в света. А желаещите професионалисти бяха повече от миналата година. Кастингът приключи. Вече са ясни готвачите, които ще се справят с трудните задачи и предизвикателства в "Кухнята на Ада" под зоркия под на шеф Виктор Ангелов. 18-те участници, които ще прекрачат прага на "Хелс Китчън България" на 25-ти февруари са изявени индивидуалисти, амбициозни, със сериозен опит в кухнята, но и доста емоционални. "Хелс Китчън" е шоу, което показва на зрителите не само истински кулинарни висоти и готвачи, които след края на сезона правят огромна крачка в развитието на своята кариера, но е и шоу отвъд точката на кипене.

Мото

Не случайно мотото на третия сезон е "Емоции по налягане". Със сигурност трябват сърце и душа, за да бъдеш истински професионалист в кухнята. Това ще очакваме да покажат участниците ни този път - наравно с кулинарните си имения и знания дали овладяването на емоциите в кухнята може да ги превърне в истински топ готвачи", коментират продуцентите на "Хелс Китчън България". Всички 18 участници в третия сезон на "Хелс Китчън" се определят като състезателни натури и лидери, които ще се борят за 100-те хиляди лева и договор в ресторанта на шеф Виктор Ангелов със зъби и нокти. Сблъсъкът на индивидуалности, амбиция, хъс, както и завиден опит в кухнята, със сигурност ще ни осигури взривоопасни емоции и горещ кулинарен сезон.

Мъже

Средната възраст на мъжкия отбор е малко преди Христовата - 30 години. Най-младият участник е на 24, а най-възрастният на 39 години. Повечето от тях живеят и работят в чужбина. Сред тях има шеф готвач в един от най-елитните хотели от веригата "Джумейра" в Лондон, готвил за много известни личности, сред които Джейсън Стейтъм и футболният отбор на "Манчестър Юнайтед". Има главен готвач на 5-звезден круизен кораб на световната компания "Вайкинг", няколко носители на награди от престижни кулинарни конкурси, шеф в топ френски ресторант със звезда Мишлен, както и шеф готвач на голям хотелски комплекс в Германия. Артистични, мотивирани и самоуверени ще са мъжете в "Хелс Китчън" тази година. Готови са да предизвикват себе си до краен предел, да постигнат още по-големи кулинарни висоти, като се учат от най-добрия и бленуват за собствен ресторант. А един от тях мечтае Гордън Рамзи да прочете личната му книга с кулинарни рецепти.

Жени

Дамите няма да им отстъпват. Тяхната средна възраст е малко по-висока - 35 години. Най-младата участничка е на 24 години, а най-възрастната дама е на 51. И те ще покажат висок кулинарен професионализъм и умения да се справят с напрежението в "Кухнята на Ада". Сред участничките има истински ветеран в кухнята с 26-годишен опит, както и главни готвачи на големи български хотели. Дамите определят себе си като упорити и амбициозни, умеещи да се справят с предизвикателствата и да импровизират в кухнята. Артистични и със скрити таланти, сред които пеенето и народните танци. Интересното е, че почти всички мечтаят да скачат с парашут или с бънджи. На въпроса как бихте описали шеф Виктор Ангелов  и 18-те участника дават един и същи отговор - "респект и уважение", за мнозина той е любимият готвач, от който искат да се учат. [caption id="attachment_618846" align="aligncenter" width="300"]"Хелс Китчън" с нов сезон от 25-ти февруари сн. Фейсбук "Хелс Китчън" с нов сезон от 25-ти февруари сн. Фейсбук[/caption] Този път "Кухнята на Ада" ще бъде завладяна и от красота – и мъжете, и жените има какво да покажат - атлетичност и дори зашеметяваща външност, характерна повече за някое модно шоу, отколкото за кървава кулинарна битка. Освен това повечето от претендентите за титлата топ готвач са необвързани, пише nova.bg.